2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم یه بار پارکینگ رو میشست..

بابام گفت که به به کوزت خانم کارتون چطوره

مامانم با شیلنگ اب و چوب همش دنبالش میکرد

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

اره.قبلا میزد اونم..جدیدا میگه میزنمت ها..دلم نمیاد بزنمت بشین سرجات..

عصبی ام حرفمو نفهمه سریع میزنمش

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

میخوای یاد بگیری،؟😂

من که مجردم😅

اما شما گفتین تو فیلم دیدین برام جالب بود که اسمش.رو بپرسم که بعدا ببینم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اره خودم یه بار با تمامممممم قدرتم زدم تو گوش شوهرم هیچی دیگ خودمم خوردم 

ولی ی شب خونه دختر عمم بودیم با شوهرش دعواش شد شوهرش اینقدددد کتک خورد تمام سرو صورتش خونی شد جالب اینجاست حتی یه سیلیم ب زنش نزد😐

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اره خودم یه بار با تمامممممم قدرتم زدم تو گوش شوهرم هیچی دیگ خودمم خوردم  ولی ی شب خونه دختر ع ...

جلوی شما دعوا کردن یعنی؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

من زدم 

البته اون هولم داد منم گرفتم زدم رو سینش با مشت و تو بازوش زدم و همزمان گریه میکردم و میگفتم آفرین بهت که زور بازوتو رو من امتحان میکنی عوضی غلط کردی هولم دادی بابام منو دست تو امانت سپرده اینجوری امانت داری میکنی نامرد 

بعدشم تا ۲۴ ساعت به صورتش نگاه هم نکردم و بعد از ۲۴ ساعت به غلط کردن افتاد و گریه و عذرخواهی کرد بخشیدمش

این شد اولین و اخرین باری که دستش بهم خورد موقع عصبانیت 

جلوی شما دعوا کردن یعنی؟

اره😐🤣

منو شوهرم هنگ بودیم کلا

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اره😐🤣 منو شوهرم هنگ بودیم کلا

جداشوننکردین؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗