2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود

برنامه ی شنبه ۱۴۰۲/۷/۱

❇️ با روی گشاده به استقبال دانش آموز بروید .

خودتان را کامل معرفی کنید .اسم و فامیلتان را روی تابلوی کلاس بنویسید تا دانش آموز بتواند بخواند و درست تلفظ کند .

از بچه ها بخواهید یکی یکی خودشان را معرفی کنند . 

برای آن ها توضیح دهید که آموزش اثربخش با همکاری و در کلاس بانظم اتفاق می افتد پس برای این کار یک باید ها و نباید هایی داریم .

چه کارهایی انجام بدهیم بهتر است و چه کارهایی را نباید انجام بدهیم تا نظم کلاس حفظ شود .

و با کمک هم قوانین کلاس را تعیین کنید .

در این بحث و گفت و گو شما به طور نسبی می توانید متوجه روحیات ، قدرت بیان ، اعتماد به نفس ، میزان آگاهی و دانایی دانش آموزانتان شوید .

برای معرفی غذا یا ورزش مورد علاقه شان می توانند بازی پانتومیم انجام بدهند و دوستانشان پاسخ را حدس بزنند .

با توجه به اینکه اول مهر بین تعطیلی هست و ممکن است همه ی دانش آموزان حضور نداشته باشند بهتر است مرور مباحث  درسی آغاز نشود .

اما  چند فعالیت تمرین و یاد آوری در قالب بازی با خلاقیت خودتان انجام دهید .(در حین بازی می توانید ارزشیابی از میزان تسلط بچه ها بر پایه دوم داشته باشید )

داستان بخوانید  و بعد از بچه ها سوالات درک مطلب در مورد داستان بپرسید .

یا داستان هایی را به کلاس بیاورید و از بچه ها بخواهید آن را بخوانند .(همه حداقل چند خط بخوانند)

با این کار می توانید ارزشیابی از میزان تسلط بر خواندن کلمات و جملات نا آشنا انجام دهید. 

پیشنهاد می کنم از کار گروهی حتی گروه های دونفره در یک نیمکت استفاده کنید با این روش بچه ها مطالب زیادی از یکدیگر یاد می گیرند.

موفق باشید

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

به نام خدا ، سلام بچه ها من ... هستم (فامیلیتون) معلم ... (فارسیتون ، ریاضیتون ....) ،خیلی خوشحالم که قراره ازین به بعد معلم بچه های گلی مثل شما باشم، امیدوارم سال تحصیلی خوبی رو باهم داشته باشیم و درساتونو خوب خونید، حالا یکی یکی خودتونو معرفی کنید که بیشتر باهمدیگه آشنا بشیم 😍 برخودتون باید خیلی با محبت و دوستانه باشه همونطور که میدونید تو دوران ابتدایی به هیچ عنوان نباید بچه ها رو با هم مقایسه کرد ، باید عین یه مادر رفتار کنید انگار که تک تک اون بچه ها بچه ی خودتون هستن ، هرچقدرم سر و صدا میکنن شیطونی میکنن طبیعیه و اقتضای سنشونه شما هیچوقت نباید سرشون داد بکشید ، موقع درس دادن حس کنجکاویشون رو تحریک کنید ازشون سوال کنید با محبت، باید طوری رفتار کنید که عاشق شما و مدرسه اومدن بشن نه ازش فراری بشن ، راجب شغل پدراشون یا وضعیت مالیشون سعی کنید سوال نپرسید درصورت امکان ، تشویقشون کنید، یه وقتایی با پول خودتون واسه کل کلاس یه جایزه کوچیکم شده بگیرید، فردا اصلا استرس نداشته باشید چون استرستون رو به بچه ها هم منتقل میکنی، اونا کوچولوان اصلا نگران نباشید ، خیلی شغل خوبی رو انتخاب کردید 

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 

ای جان عزیزم استرس نداشته باش انشالله موفق باشی منم خیلی دوست دارم یه روزی معلم بشم مخصوصا معلم ابتدایی 

به نظرم روز اول روز آشناییه به نظرم بیشتر باهاشون صحبت کن سعی کن باهاشون طوری رفتار کنی که معلم خیلی جدی به نظر نیاد مهربون باشی و هر کدوم بچه ها حرف بزنن از ارزوهاشون بگن و تو هم بگو تو طول سال چه چیز هایی برات مهمه به مهربونی البته نه طوری که بهترسن

ببخشید گلم حتما شما بیشتر از میدونین و من هیچ سر رشته ای ندارم اون چه که خودم دلم میخواد روز اول اگه معلم بشم رو گفتم 

:)