2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوطرح دارن

پلن "رتبه سازان"
۱- شخصی سازی برنامه زیر نظر استاد
۲- پنل تست یادگیری ، ثبیت ، تسلط (که شما را بی نیاز از خرید کتاب تست می کند)
۳-برگزاری آزمون هر روز از کلیه دروس برنامه که نقاط ضعف و قوت شما را مشخص میکند و ارائه نمودار پیشرفت
۴- تماس و پیگیری مشاور ارشد هفته ای سه بار
۵- هفته ای یک کارگاه گروهی (مشاوره ای) با استاد کاظمی
۶- شماره موبایل استاد در اختیار دانش آموزان و اولیا طرح رتبه سازان جهت تماس قرار میگیرد

مبلغ : ماهیانه دو میلیون تومان

پلن "ارتقا"

۱- شخصی سازی برنامه

۲- هفته ای یک بار آزمون

۳- هفته ای یک بار پیگیری و تماس تلفنی مشاور ارشد

۴- هفته ای یک کارگاه گروهی (مشاوره ای) با استاد کاظمی

مبلغ : ماهیانه یک میلیون و سیصدهزار تومان

دوطرح دارن پلن "رتبه سازان" ۱- شخصی سازی برنامه زیر نظر استاد ۲- پنل تست یادگیری ، ثبیت ، تسلط (که ...

یاااااا علییییی دو میلیوووووون😂😂😂

من رتبه دو رقمیم مردم زورشون میاد ماهی ۵۰۰ بزنن

هزینه اصلی مال آزمونهاست. ۴ نفر پیگیر امور درسی دانش آموزن. فقط یک نفر نیست

به هر حال این هزینه اصلا معقول و منطقی نیست 

تمام طرح ها ازمون دارند

و این هزینه اصلا توجیهی نداره وقتی رتبه ی ۶۰_۷۰ ماهی ۵۰۰ میگیرند

شما رتبتون چند شده؟!

به هر حال این هزینه اصلا معقول و منطقی نیست  تمام طرح ها ازمون دارند و این هزینه اصلا توجیهی ...

من ۹۴۸ شدم. من چندین جای دیگه تحقیق کردم. جلسه ای ۵۰۰ میگرفتند.با چند دانشجوی پزشکی هم مشاوره داشتم که هزینه ماهانه کمی میگرفتند اما نتیجه نگرفتم. هیچ جایی ندیدم پنل آزمون آنلاین نامحدود داشته باشند که از دانش آموز آنلاین آزمون بگیرند. البته قطعا خیلی افراد مستعد بدون مشاور  درس میخونن.

به هر حال این هزینه اصلا معقول و منطقی نیست  تمام طرح ها ازمون دارند و این هزینه اصلا توجیهی ...

رتبه ۱ کنکور هم اگه آموزش ندیده باشه نمیتونه واسه دیگران خوب مشاوره بده چون مشاوره یک علمه وگرنه نمی رفتند دانشگاه و سالها درس بخونن. هرکس در زمینه درسی که خونده میتونه بهتر به دیگران کمک کنه. خودم ۲۸ سال معلم بودم.یک نفر پارسال اصرار کرد از خانم کاظمی کمک بگیرم قبول نمیکردم چون از دو مشاور که دانشجوی پزشکی بودند استفاده کرده بودم اما فقط کار برنامه ریزی انجام میدادندکه خودم هم میتونستم انجام بدم. ولی بالاخره مجاب شدم از ایشون کمک بگیرم بعد متوجه تفاوت کار شدم. دختر خودم امسال دوازدهمه پیش ایشون ثبت نام کردم

من ۹۴۸ شدم. من چندین جای دیگه تحقیق کردم. جلسه ای ۵۰۰ میگرفتند.با چند دانشجوی پزشکی هم مشاوره داشتم ...

عزیز دلم این هزینه غیر منطقی هست من رتبه ی دو رقمی سال ۴۰۱ بودم کسی که امسال دوتا رتبه تک رقمی داد داره ماهی ششصد میگیره 

عزیزم لطفا تبلیغ نکنید که بچه ها به خانواده هاشون فشار بیارن

رتبه ۱ کنکور هم اگه آموزش ندیده باشه نمیتونه واسه دیگران خوب مشاوره بده چون مشاوره یک علمه وگرنه نمی ...

خودم فکر میکردم چون برنامه ریزی بلدم و سالها بچه های مردم رو در زمینه درسی راهنمایی میکردم پس نیاز به کمک ندارم اما اشتباه میکردم. باز هم تاکید میکنم خیلی افراد نیاز به هیچ مشاوری ندارندچون خودشون  در مدرسه خوب و از امکانات خوب بهره مند بودند  اما من تنهایی نتونستم

عزیز دلم این هزینه غیر منطقی هست من رتبه ی دو رقمی سال ۴۰۱ بودم کسی که امسال دوتا رتبه تک رقمی داد د ...

تبلیغ نمیکنم سوال پرسیده شدجواب دادم. خیلی عالیه که شاگردان مستعدی داشتید وبه کمک شما نتیجه عالی گرفتند. من شماره تماس مشاور خودم رو نگفتم. اگه تبلیغ بود حتما شماره میگذاشتم.