2777
2789
عنوان

مهمون سرزده

1055 بازدید | 61 پست

سلام دوستان خوبین من شهرستان زندگی می کنم چندین ساله با فامیلامون هییییییچ گونه رفت و آمدی ندارم

بعد امشب یکی از اقوام زنگ زده ما نزدیک خونتونیم

چند روز هم می مونن خیلی اعصابم بهم ریختس 

تازه الان خانمه میگه ما رو ببرید بگردونید😑

از حرص و جوش خوابم نمی بره

نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید میگفتید بیان چون پررون 

اقوام همسرمم اینجورین و متاسفانه همسرم روش نمیشه بهشون نه بگه ساعت ۶.۷عصر زنگ میزنن ما شام میایم خونتون یکیش چنوقت پیش ساعت10شب زنگ زد میایم خونتون بعد اومده میگه ما شام نخوردیما

ضرب المثل مهمون حبیب خداست، از کاز اقتاده ظاهرا

عزیزم این برای وقتی هست که طرف از قبل بگه من چند تا بچه کوچیک دارم کلی برنامه ریزی مهم برای این چند روزم داشتم درست نیست با برنامه ریزی خودشون برنامه بقیه رو بهم بریزند این نهایت خودخواهیه

من هزار بار به خانواده خودم و همسرم گفتم خونه ما اومدنی قبلش تماس بگیرین وگرنه من در باز نمیکنم چون تو خونه تنهام 

امروز خاهر شوهرم اومد پشت در کلی زنگ زد منم باز نکردم تا ادب بشه

اونروزم زنداداشم  اومد بدون اینکه بگه برگشت

من تو خونه کار میزنم خونمون کار زدنی بهم ریخته هزار بار گفتم قبل اومدن تماس بگیرین بدونم شمایین در رو باز کنم یا خونه باشم

عزیزم این برای وقتی هست که طرف از قبل بگه من چند تا بچه کوچیک دارم کلی برنامه ریزی مهم برای این چند ...

چنتا بچه داری مگ؟

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..