2777
2789
عنوان

معلم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 37 پست
بایدم اینطور باشه یکی میخواد درس بخونه یکی میخواد نخونه نباید مثل قبل به زور کتک هم شده درس بخونن

من نگفتم کتک🫥نسل منم کتک نمیزدن ولی حرفاشونم دست کمی نداشتاز کتک در کل  و سخت گیریای کمم که داشتیم برا سال پایینامونم حذف شد ،به هر حال من اعتقاد دارم درس خوندن برا بچه خوبه و یه ذره نظم و سخت گیری در حد اینکه بچه زده نشده خیلی مفید تره تا بیخیالی ولی خوب ...شما مخالفید که ریشه در خودتون داره احتمالا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اون بیچاره میخواد چیکار کنه که بچت بترسه؟!!😑 تروخدا انقدر بچه هاتونو پاستوریزه بار نیارید در آ ...

من تصور می‌کردم معلمای مرد خشنن گفتم حتما داد میزنه یا میزنه بچه هارو

من نگفتم کتک🫥نسل منم کتک نمیزدن ولی حرفاشونم دست کمی نداشتاز کتک در کل  و سخت گیریای کمم که دا ...

من همسرم که از زمان خودش حرف زده میگفت معلما خودکار میزاشتن وسط انگشتاشون بعد فشار میدادن.یه همچین چیزایی شنیده بودم میترسیدم

من همسرم که از زمان خودش حرف زده میگفت معلما خودکار میزاشتن وسط انگشتاشون بعد فشار میدادن.یه همچین چ ...

این برا نسل منم قفل بود .احتمالا همسرتون دهه شصتین ،من هشتادیم ،سری اول هشتاد ،بعد در مقایسه با هشتادای بعدیمونم سخت گیریا باز نسبت به اونا کمتر شده بود ...دیگه الان که بچه ها بیشتر کیف میکنن تو مدرسه که نسبت به ماها حتی  😅در کل سیستم مدارس پسرانه و دخترانه هم فرق داره ،مدارس پسرانه باید بچه رو نترس بار بیاری و حساسیتتو کمتر کنی ،با این حسابی که شما میگی بچه رو حتی نباید فرستاد مدرسه یا مدرسه ی پسرانه که 😬 من مادر نشدم ولی به عنوان یه بچه که مادر حساسی داشتم بهت میگم سعی کن حساسیتتو کمتر کنی و به اندازه اش کنی ،الان نه ،بعدها متوجه میشی که چرا اینو گفتم ...دلیلشم این هست که این حساسیتا بیشتر اذیت کننده میشه تا محبت آمیز بودنش برای بچه ...میدونم مادری و نگران و دلسوز ،متوجه ام در کل 

این برا نسل منم قفل بود .احتمالا همسرتون دهه شصتین ،من هشتادیم ،سری اول هشتاد ،بعد در مقایسه با هشتا ...

اره همسرم دهه شصتیه و خیلی از معلما کتک خورده. میدونم خیلی حساسم متاسفانه. حمایت‌هام داره لوسش میکنه واسه همینم گذاشتمش مدرسه دولتی بلکه یکم مستقل تر شد.خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین