2777
2789
عنوان

معلم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 37 پست
گفتم مردا خشنن تو روحیه پسرم اثر بزاره عصبی شه نمیدونم داد بزنه

همه ی مردا خشنم نیستنا ...بعضیاشون واقعا صبور تر از حتی معلمای خانمن و تحملشون بیشتره برا دانش آموزا ،من از دوران راهنمایی معلم مرد داشتم در کنار زن ،معلمای خانم بیشتر عصبی میشدن و مسئله داشتیم باهاشون با اینکه کمترم اذیتشون میکردیم نسبت به معلمای آقا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اتفاقا قیافش که خیلی مهربون به نظر میرسه امیدوارم همینطور که شما میگین باشه

مطمین باش همینجوریه من دوستای مرد ک معلم هستن زیاد دارم والا از ما ها با ملاحظه ترن   یکیشون یه بار رفتم بیرون کیفشو باز کردم پر خوراکی بود برا کارآموزی می‌رفت دخترا دانش آموزش انقد دوسش داشتم کلی بهش خوراکی و کاردستی و نقاشی اینا میدادن 

و بنده حقیر میل میکردم براش   

همه ی مردا خشنم نیستنا ...بعضیاشون واقعا صبور تر از حتی معلمای خانمن و تحملشون بیشتره برا دانش آموزا ...

اره مثلا همسر خودم خیلی مهربون و ارومه قطعا معلم میشد بهترین بود

اره مثلا همسر خودم خیلی مهربون و ارومه قطعا معلم میشد بهترین بود

نگران نباش برا این مسائل ...دیگه دوران معلمای قبلا هم تموم شده ،سخت گیری ندارن مثل قبل هیچکدومشون تا اونجایی که من خبر دارم و سختیای حتی یه دهه قبلم نمیچشن بچه های نسل جدید 

نه والا هنوز که ۱ مهر نشده فقط تو گروه مدرسه عکسشو گذاشتن و لیست دانش اموزارو نوشتن دیدم ما افتادیم ...

چیزی نیس عزیزم ازین حرفا هم پیش پسرت نگو ک حساس نشه و مثل شما فک نکنه چون این تفکر اصلا درست نیس مطمین باش خیلیم مهربونه و معلم خوبیه 

نگران نباش برا این مسائل ...دیگه دوران معلمای قبلا هم تموم شده ،سخت گیری ندارن مثل قبل هیچکدومشون تا ...

بایدم اینطور باشه یکی میخواد درس بخونه یکی میخواد نخونه نباید مثل قبل به زور کتک هم شده درس بخونن

فکرکنم همسرتون آدم عصبی هست که اینجور دیدگاهی راجع به مردها دارید!

نه والا بیچاره خیلی هم آرومه من بد اخلاق ترم.فقط چون معلم مرد ندیدم تا حالا اینجوری تصور کردم