2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون

151 بازدید | 17 پست

اگه نامزدتان دو سال پشت سر هم حتی ی کیکم براتون نگیره برای روز تولدتون و ی تبریک تولد خشک و خالی هم بهتون نگه چیکار میکنید شما ؟بنظرتون ب خواهر شوهرم پیام بدم ک فک کنم خیلی ناراحتم و از این حرفا ک غیر مستقیم ب نامزدم بگه  چون خودم دوس ندارم بگم اولین سال نامزدی برام ی تولد مفصل گرفت ولی بعدش دیگ هیچی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول اینکه تولدت کلی مبارکت باشه پیشاپیش 

و اینکه باید با خودش درمیون بزاری و بگی 

منم چند روز پیش تولدم بود ولی ب جاش بهم ده بار تبریک گف و قرارشد هرموقع دستش پول اومد و حقوقشو دادن برام کادو بگیره

نههههههه اصلا و ابدا خانواده ی شوهر رو قاطی موضوعات بین خودتون نکنید چون سر هرچیزی دخالت میکنن فردا

بنظرت چیکار کنم با خودش قهرم اون مقصره ولی میگه تقصیر منه کلی حرف بارم کرده ولی بازم باهام قهره یجوری شده انگار از من بیزاره میگه حوصلتو ندارم فقط برو پایین

مرسی گللنممم این اصن ب روی خودشم نیاورد

فداتشم

خب باید بهش بگی خودت چون اگه نگی فک میکنه باید همینجوری کنار بیای با این مورد و عادت میکنه حالا الان ک میگی قهری ولی باهاش صحبت کن تا بدونه ناراحت شدی

بنظرت چیکار کنم با خودش قهرم اون مقصره ولی میگه تقصیر منه کلی حرف بارم کرده ولی بازم باهام قهره یجور ...

پیش  قدم شو  اول تو پیام بعد  تماس  قهر رو تبدیل کن به اشتی  

اجازه  نده قهرتون طولانی و  عادتون بشه