2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جسمی حسادت آره البته حس کردم نامزدی خواهرم تا جون داشتم رقصیدم فرداش بینی خوش فرم و خوش ترکیبم ترکید ...دیگه اون بینی نشد میگفتن تو مراسم همش موقع رقصیدن مردم درموردم صحبت میکردن چون با یه پیرزنه که خواننده است تا جون داشتم محفل و با جیغ و دست ترکوندیم 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

الان یچی تعریف میکنم ک متوجه شید من تو باشگاه تو والیبال بودم بازیم خوب بود  مربی ازم تعریف کرد تیم حریف ک اتفاقا دوست خودم بود سه نفری خطا روم کردن جوری افتادم ک الان پام تو گچه اون سه نفرم وقتی افتادم دستمو نگرفتن ... مربی و هم تیمی های خودم دستمو گرفتم دو هفته از بازی محرومم از کارام وا موندم....

اها خب چشمت زدن نه مستقیم میگم

دیگه بینی زیبا رو ازدست دادم ...الان شده یه بینی انحرافی قوز دار با یه خط شکسته خیلی بد شکست 😵‍💫

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

نمیفهمم واقعا از سر حسادت بود یا نه ولی چشماشو ک دیدم چشمای دوستمو اوج خشمو نفرتو میتونسم ببینم تو چشماش بعدم زمانیکه افتادم با خودم میگم چرا نیومد حداقل عذرخواهی که نه دستمو بگیره

ای بابا اشکالی نداره عزیزم خب عمل جراحی میتونی کنی 

آره تو فکرشم برم قلک سایز کینگ بگیرم انشاءالله اما خیلی از عملش میترسم و میترسم زشت تر بشه 

خواهرم ولی چه خوبی،چه بداخلاق بودن،چه بی اهمیت بودن فایده نداشت یه جوری فقط میخواد اذیت کنه فقط

خواهر منم همينه چه هم درد تقريبا هم سنيم كلا از من فاصله ميگيره نه تنها از من از همه اعضاي خانواده نفرت داره خيلي تلاش كردم خانوادرو دور هم جمع كنم هر بار بهش نزديك ميشم با يه بهونه اي دعوا راه ميندازه و هرچي از دهنش درمياد ميگه بچه ها به نظرتون باهاش قطع رابطه كنم😭😭😭😭😭برام سخته ولي اصلا نميشه به خدا دارم با گريه مينويسم

آره تو فکرشم برم قلک سایز کینگ بگیرم انشاءالله اما خیلی از عملش میترسم و میترسم زشت تر بشه 

من از اون مدعی های زیبایی طبیعی بودم 😑

ن بابا خودت حساسی اصن ، باور کن بقیه حتی نمیفهمن تو چقد تغییر کرده دماغت