2789
عنوان

دلم گرفت....

97 بازدید | 12 پست

دوستان من الان یه تاپیک یه خانوم دکتر آینده محترم بودم توصیه خواستن منم در حد توان و شنیدن از دور و اطراف نظر دادم اتفاقا قابل پسند چند نفر و خودشون بود در ادامه من از پیاما اینجور برداشت کردم که میخوان مغرور نشن و توصیه پدرمو کردم متاسفانه سو برداشت کرد استارتر منم عذر خواستم ایشونم متوجه شد من نیتم این نبود کارشونو کم به حساب بیارم ولی یه کاربری... گفتن واااییی خودت میتونستی اینو بیاری اینطور میگی و فلان.... واقعا قلبم شکست... پشت این گوشی یه انسان نشسته با تمام سرگذشتی که داشته. توچه میدونی من این سال چه برمن گذشت، چه میدونی فرد درجه1 زندگیمو از دست دادم کسیکه منو بزرگ کرده چه میدونی بیماری سختی گرفتم پشت سر هم بیمارستان بودم با این حال رتبم نجومی نشد و برادرم ک انتظار رتبه نجومی داشت ایستاده برام کف زد گفت فکر کردم تو کارت تمومه ولی خودتو فعلا نگه داشتی... ای کاش این قلبا یخی نتپه. ای کاش قبل تایپاتون به پیام های قبلی طرف توجه کنید. من از تاپیک اون دوست گرامی خیلی خوشحال بودم انگار من بودم انشالله که یا امسال یا سال دیگ باشم و باعث خوشحالی چند نفر دیگ. ای کاش انقد سنگ دل نباشیم.

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشاالله بعد این همه سختی هممون برات کف بزنیم ک موفق شدی❤️

ممنونم به خدا انقدر دلم گرفت که چشمام تار شد. 

و جدای اینکه سنگ دل نباشیم قوی باشیم

عزیز دلم قوی باش اونوقت هیچوقت دلت نمیشکنه

انقدر تو این سایت به من طعنه زدن و بی احترامی کردن ویا هرچی اما من به هیجام نگرفتم و هیچوقتم به خودم اجازه ندادم به کسی توهین کنم مگر توهین ببینم

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

و جدای اینکه سنگ دل نباشیم قوی باشیم عزیز دلم قوی باش اونوقت هیچوقت دلت نمیشکنه انقدر تو این سایت ...

آدم قوی هستید ❤️ دلتون پر مهر مثل همیشه 👑

نگران نباش ب خدات امید داشته باش منم بهت امید دارممم

خیلی قشنگ بود 😭 ممنونم ❤️🙏