2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوربین نداره ساختمون ، با کوچه؟؟ چیا بردن؟؟

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
دوربین نداره ساختمون ، با کوچه؟؟ چیا بردن؟؟

در پایین نمیدونیم چجوری باز کردن 

هیچ کسی نبوده از همسایه 

اومدن بالا در شیشه که قفل بوده باز شده بود یه وسیله  داشتیم جلوی در خونه دو چرخه حرفه ای ۲۰ میلیون حدودا قیمتش بوده همونو فقط بردن 

اومدیم خونه دیدیم در شیشه ای باز چاقو بزرگ و لباس افتاده جلوی در و وسیله نیست:))) 

اگه من خونه بودم حتما درو باز میکردم اونم با چاقو میزد 

در پایین نمیدونیم چجوری باز کردن   هیچ کسی نبوده از همسایه  اومدن بالا در شیشه که ق ...

وای خدا بازم خدا رحم کرده خونه نبودین تو رو خدا محافظ بزارید برای خونه و کلا جلو ورودی و توی خونه دوربین بزارین خیلی خطرناکه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓