2777
2789
عنوان

حرم و لاک؟؟

478 بازدید | 24 پست

خانوما اگه کاشت ناخون داشته باشم اجازه ورود ب حرم امام رضا رو دارم؟؟اگر دستکش بپوشم نمیگن دستکش در بیارم نگاه کنن؟(هنوز قرار نیست ب این زودی برم فقط سوال پرسیدم)ممنون ک راهنمایی میکنید🌹😍

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

کاری ندارن چندین سال پیش من قم رفتم با کاشت ناخن اصلا نگاه نکردن 

قم همیشه از مشهد سخت گیر ترن 

الان که مشهد به آرایش هم گیر نمی‌دن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری ندارن چندین سال پیش من قم رفتم با کاشت ناخن اصلا نگاه نکردن  قم همیشه از مشهد سخت گیر ترن ...

من شنیدم مشهد سخت گیر ترن اخه قم مثل مشهد ادمو نمیگردن که

والا یه بلاگری تو اینستا تازگی رفته بود فیلم و عکس میذاشت با کاشت ناخن قرررمززز!!!! اتفاقا کلی تعجب کردم

حیف نیست این همه راه میخوای بری پابوس حداقل یه وضو و نماز بخونی

من خودم ۳ ماه پیش ریموو کردم که برم فعلا قسمت نشده

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻

ديگه الان همه كاشت و لاك دارن نميشه به همه گير بدن دستكش دستت كن محض احتياط 

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
موقع ورود گیر نمیدادن؟رنگش حتما همرنگ دستت بوده؟

نه فقط بعضی وقتا میگفتن خانومم کاشت غسل و نماز ندارع ها منم میگفتم بله شرمنده

نه مشکی زده بودم

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

ببین اسی جان 

ب نظرم بردار و برو چون مردم عادی تذکر میدن 

از نظر شرعی هم مشکل داره نزدیک ضریح بشی و نباید بری سمت ضریح 

وضو نمازتم درست نیس

یه غسل حیض گردنته ک قبل رفتن ب حرم انجام بده

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
والا یه بلاگری تو اینستا تازگی رفته بود فیلم و عکس میذاشت با کاشت ناخن قرررمززز!!!! اتفاقا کلی تعجب ...

عزیزم ان شاالله ب زودی قسمت میشه❤بله حرف شما خیلی درسته واقعا حیفه نمیدونم چ کنم

من شنیدم مشهد سخت گیر ترن اخه قم مثل مشهد ادمو نمیگردن که

نه وای من زیاد رفتم اصلا قم یه وضعیه ببین مشهد رو دو سال پیش میگفتن لوازم آرایشی دارید با خودتون ببرید تو حرم 

ولی قم حتی کوچه های اطراف حرم مامور گشت ارشاد گذاشتن به همه گیر میدن به زور دستمال میدن دستت میگن رژ زدی باید پاک کنی 😐😐 بعد میبینن هیچی رو دستمال نیستا بازم قبول نمیکنن 

مشهد خیلی خوبن اصلا خادم هاش خیلی با شخصیت رفتار میکنن 

قم بلانسبت انگار عقده گیر دادن دارن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما