2777
2789

استاتر ببخشید سوالمو اینجا میپرسم حالم خوب نیست 

کسی این ویروس جدیده رو گرفته؟

شما سردرد و گلو درد هم داشتین؟

شبا تا صبح بخاطر سردرد بیدارم فکر کنم غیر طبیعه نه؟

دکتر هم رفتما فقط قرص و امپول داد 

چیکار کنم تو بینی میسوزع حالم بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تو و همسرت عاشق هم باشین چیزی بینتونو بهم نمیزنه 

الکی ننداز گردن جاری 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خب بگو تولد دوتایی دوست داریم بگیریم زحمت نکش. ..یا بگو دوست دارم خودم سوٻرایزش کنم برنامم اینجوری خراب میشه

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
استاتر ببخشید سوالمو اینجا میپرسم حالم خوب نیست  کسی این ویروس جدیده رو گرفته؟ شما سردرد و گل ...

فکر کنم خدای نکرده کرونا گرفتی چون ی بلاگر هم فک می‌کرده سرماخورده ک دکترا بعد چند روز تشخیص دادن کرونا

تو سیاست نداری اون گوه میخوره؟

تو بلد نیستی اونو دکش کنی و شوهرتو بکشی با زبون و سیاست سمت خودت اون گوه میخوره؟

آره اون که گوه میخوره شیرین میکنه خودشو واسه برادرشوهر اما توام بلد نیستی که یه جاری باعث اختلاف بین خودت و شوهرت شده

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖