من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
شد شد نشد میرم خودمو از بالای مبل پرت میکنم پایین😶😐💔در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی...کاش هرکه ب تو دل بست بیاید خبرش:)مثل دیروز تورا دوست ندارم دگر متحول شده ام،دوست ترت میدارم❤
منی دل وتی کوتا قلبمو برای خودت کردی با لحجهی بلوچی
خودمم بلوچم گواروک ولی واقعا نگرفتم ینی چی😅بلوچ کجایی
شد شد نشد میرم خودمو از بالای مبل پرت میکنم پایین😶😐💔در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی...کاش هرکه ب تو دل بست بیاید خبرش:)مثل دیروز تورا دوست ندارم دگر متحول شده ام،دوست ترت میدارم❤