2821
2789
عنوان

بیاید غیبت😂

103 بازدید | 15 پست

جدیدا دقت کردید دیگ آدم سالم نمونده اگرم باشه خیلی کم شدن ک اصن به چشم نمیان

یه پسری بود ک والا هرکی میدیدش میگفت بچه خوبیه جواب رد نده ظاهرش واقعا نشون میداد خیلی سالمه مثلا عرق و دودی اینا نیست

تا اینک یسری بهم گفت تو رابطه من حتما کارای خا.ک بر سری می‌خوام و اینا منم بدون حرف زدن چنان مادرشو فوش دادم ک موندم چرا اون چیزی نگفت😐

بعد اونم حس میکنم همه پسرا یا خیانت کارن یا از این کارا میخوان حتما 😐😐

شما تجربه دارید راجب اینجور چیزا؟

هرکی درخواست ازت کرد برین به هیکلش اشغالای سرکوچه 

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مردا موجوداتی زیرشکم پرستن

ینی یه سریاشونو باید. از دودو*لشون آویزون کرد

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

ببین بنظرم  هر مردی حداقل یه بار تو زندگیه متاهلی خیانت کرده

حدااااااقل

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
من امیدوارم به آدم سالم. بر بخورم 😂🥲 امیدوار باشیم فقد

امید وار باش خواهر امید وااار

دقیقا راس میگن ک قبل ازدواج چشاتو باز کن بعد ازدواج ببند

من متاسفانه آدم تیزی ام و یه. سری چیزا اصن لامصب انگار بهم الهام میشه

امید وار باش خواهر امید وااار دقیقا راس میگن ک قبل ازدواج چشاتو باز کن بعد ازدواج ببند من متاسفانه ...

دقیقااا این مدلی بودن خیلی یسری موقع عصاب خود آدمو خورد می‌کنه ، حس میکنم من اگر ازدواج کنم خیلی شکاک میشم😐💔