2777
2789
عنوان

خیانت نکنین

223 بازدید | 12 پست

بچه ها من با اینکه نامزدم که یکساله عقدیم و تقریباً خیلی رفتارو اخلاقش بده و خانوادش هم خیلی بدتر از خودش مخصوصا پدرش هیچوقت فکرم و ذهنم طرف خیانت نرفته بزرگترین اشتباه و ظلمی که یه ادم میتونه در حق خودش بکنه خیانته .... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
الان اونی که اینکارو میکنه با این حرف شما از کرده خودش پشیمون میشه ؟من بیشتر حس خودبرتر بینی از شما ...

پشمام خود برتر بینی! مگه شما منو میشناسین . اصن خود برتر بینی اینجا چه معنی برای من داره😐😂😂 

پشمام خود برتر بینی! مگه شما منو میشناسین . اصن خود برتر بینی اینجا چه معنی برای من داره😐😂😂 

شما داری میگی من با اینکه شوهرم خوب نیست خیانت نکردم این یعنی اینکه خودتو دست بالا گرفتی و افتخار میکنی بهش

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

ولی من برعکس شما 

اقایونی دیدم خانمهاشون عالی ... هزار برابر بهتر از این خانمهای عادی دورو برم .‌  اما شوهراشون خیانت کردن.  ولی خودشون خیانتی نکردن اصلا .

چرا ،؟ 

پس خیانت به این ربط نداره همسرت چقدر آشغاله .یا چقدر خوووبهد

به ذات آدماس 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .