2821
2789
عنوان

خواستگارم

6286 بازدید | 207 پست

توی ماه محرم یه خواستگار داشتم ۲۴ سالش بود 

لیسانس حسابداری بود 

دوتا خونه داشت و دوتا باغ انجیری که میگفتن از همین باغشون همه چیز بدست اوردن 

ماشین پارس و ۲۰۶ 

طلافروشی هم داشت 

کارمند بانک بود عصرها میرفت تو طلا فروشیش

دوتا مغازه که اجاره داده بود    

۱۱ میلیارد حساب بانکی

خونه هم با جهاز کامل مامانش گفت نیاز به جهاز نداری 

تیپ و قیافه هم خوب بود 

وقتی رفتیم با پسره تو اتاق حرف بزنیم غیرنستقیم همش میخواست ثروتش رو به رخم بکشه یا مامانش همش میگفت پسر من فلان چیز رو داره و..

راستشو بخوایین من خوشم نیومد از این اخلاقشون به امام رضا قسم اصلا برام مهم نبود که مال و اموالش اینجاهم بخاطر این گفتم که  خاله هام میگن پولداره جواب بله بده چون خودم مذهبیم این که گفتن خانواده دوتا شهیدن خیلی چشمم رو گرفت و نماز خوندن پسره

من جواب منفی دادم ولی دست بردار نیستن همش زنگ میزنن یا مامانش میاد در خونمون قرار شده دوباره بیان

همه اطرافیانم میگن مورد خوبیه شانس یبار در خونه ادم رو میزنه خانواده خوبین این دفعه ردشون نکن 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

سنمم کمه ۱۶

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه چیز داشت به نفع پسره پیش میرفت تا خط اخر

پدوفیله یارو

شما هم سن ازدواجت نیست 

پدر مادرت کلا نبای حرف خواستگار حتی جلوت بزنن و ذهنتو درگیر کنن 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

۱۶؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم اگه رسمتونه زود ازدواج کردن روش فکر کن وگرنه اصلا

نه اصلا رسممون نیست منتها شرایط خودم و خانوادمم خوب نیست مامان بابام اعتیاد دارن 💔

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...