2777
2789
عنوان

این رابطه عشقه واقعا؟

98 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان دوتاشغل داره کارواش مکانیک و صافکاری از ساعت۸صبح تا۹شب روزی چهارپنج تا پیام بیشتر نمیده و خیلیییی سرده (یکسال باهم هستیم ۳ماه اینجوری شده قبلا فقط کفش فروشی کارمیکرد الان این۳شغل رو دارد) جمعه ها و روزی های تعطیل میگ بیا ببینمت(حضوری مثل همیشست اما پشت تلفن خیلی افتضاحست دارم زجر میکشم یعنی نمیخوادم؟امروز از صبح تا الان ک پیام نداده😭همه ت نی‌نی سایت میگن نمیخوادم و دارم دیوونه میشم😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

همـه ت نی‌نی سایت میگن نمیخواد منو دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭میگ کار دارم بعدش من خیلی پیله شدم گفت اگر نمیتونی برو البته با ناراحتیا بعدش خودش گفت حواسم هس بهتربشه ولی دوباره همووونه همـه ت نی‌نی سایت میگن نمیخواد منو دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭داداششم پیشش کارمیکنه یکجاهستن میگ نمیتونم جلوش صحیت کنم همش بهم چسبیده

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر تو داره این همه تلاش میکنه خب/:

ولی سرده امروز اصلا خبری ازش نیس💔

ربطی نداره اگ حضورا پیگیرته و میگ ببینمت و اخلاقش مث قبله ک اوکیه 

مجازی ک همه اوکی نیستن من خودم اکسم ع چت کردن متنفر بود عاشق تلفنی صحبت کردن بود 

شایدم برا خستگی کارشه دیگ