2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین پسری چیه؟

107 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان دوتاشغل داره کارواش مکانیک و صافکاری از ساعت۸صبح تا۹شب روزی چهارپنج تا پیام بیشتر نمیده و خیلیییی سرده (یکسال باهم هستیم ۳ماه اینجوری شده قبلا فقط کفش فروشی کارمیکرد الان این۳شغل رو دارد) جمعه ها و روزی های تعطیل میگ بیا ببینمت(حضوری مثل همیشست اما پشت تلفن خیلی افتضاحست دارم زجر میکشم یعنی نمیخوادم؟امروز از صبح تا الان ک پیام نداده😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درگیر کار هست ، نمیتونه که هی قربون صدقه بره ، وقتی میگی حضوری اوکیه ، پس نگران نباش

همـه ت نی‌نی سایت میگن نمیخواد منو دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

کارش شاید زیاده. یکم عقب بکش ببین داره چیکار میکنه؟

به نظرم اگه ادمي هستي كه خيلي دوست داري بهت توجه كنه و احساسات به خرج بده و باهات حرف بزنه باش ازدواج نكن،مگر اينكه چنين انتظاراتي نداشته باشي،والا شوهرايي كه تو نامزدي و عقد فقط صبح تا شب از كون زنشون ميخوردن بعد ازدواج سرد شدن اينكه الانش سرده

ببین تقصیر خودته. تا ازدواج نکردی نباید وابسته بشی. نباید کهری کنه اون بفهمه هرجور باشه تو سرجاتی. الان مردا هزار رنگ میشن. نمیشه امارو شناخت. راه حلی نداری.یکم عقب بکش اگه سراغت نگرفت توام دیگه پیگیر نشو

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام