2777
2789
عنوان

دلم گرفته کاش ازدواج نمی‌کردم 😔

233 بازدید | 14 پست

شوهرم آخر هفته میگه بریم خونه ی پدرم 

منم نمخام برم حوصله ندارم برم دلم میخاد خونه ی خودمون باشیم به شوهرم میگم خونه ی خودمون باشیم میگه 

آخر هفته بریم خونه ی پدرم 

۲ماهه عروسی کردیم 

با خونه ی پدرشوهرم 30دقیقه فاصله داریم 

به خاطر همین میگی کاش ازدواج نمیکردم ؟  

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولشه از خونوادش دور شده ، سریع دلش میخواد بره

بنظرم برو و چیزی نگو

نزار اوایل فکر کنه میخوای از خونوادش دورش کنی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

خب بگو عزیزم خودت برو به مامانت اینا سر بزن من خونه بمونم 🫤 من اینو گفتم بهش دیگه فقط وقتایی که مادرش دعوتمون کنه منم میرم باهاش 

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
خوش،میگذره ک همه دور هم هستین

من مجردم..از بیخ با بحث خانواده مشکل دارم.با اینکه یه خانواده بخوان قضاوتن کنن.از اینکه به یکی مثل مادرشوهر و پدرشوهر حتی خواهرشوهر و برادرشوهر بخوان جواب بدم 

چرا شما جدیدیا اینجورین؟ بخدا قدر محبت رو نمیدونید 

باید گیر خانواده شوهر من میفتادی تا قدر دعوت کردن و خونه مادرشوهر رو میفهمیدید 

بخدا سال به سال هیچ خو نمیگن بیاید خونمون 

چرا نمیاید

فقط مادرشوهر وقتی کار داره به ما زنگ میزنه 

حسرت به دلمونه زنگ بزنه بگه شام بیاید

مرده شور ببرش

من عقد كه كردم ، شوهرم شهرمون خونه مجردي داشت 

از اون اصرار كه بيا اينجا بمون 

منم تك دختر ، وابسته به مامان 

وقتي اون زياد اصرار ميكرد ، باهاش دعوا ميكردم د قهر ميكردم ميرفتم خونه مامانم اينا ، يعني با اصرار اون بدتر ميشد 

الان بعد دوسال ، نيم ساعت خونه مامانم اينا ميشينم ، سريع ميخوام برگردم خونم 

زمان بده بهش