2777
2789
عنوان

در چه حالید عصر پنجشنبه ایی😊 ؟؟؟؟من که....

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دیشب ی کله تنهاااااااام اللنم تنهام 😔😔😔😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
صبح رفتم بانک، بعدش سرکار، بعدش بازار بزرگ تهران، الانم در حال استراحت

من هفته قبل بازار بودم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

خسته نباشی دلاور هیچی خوردم و خوابیدم فقط😐

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

پریودم سر درد دارم .مواد کوکو سیب زمینیو گذاشتم یخچال تا شوهرم بیاد سرخ کنه بخوریم حال ندارم...اعصابم بخاطر اسباب کشی خورده باید خونه پیدا کنیم ولی هنوز هیچ خونه ای پیدا نشده . اگه پیدا شه منم بابد حسابی تمیز کاری کنم

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
خسته نباشی منم سه روزه دارم خونه تمیز میکنم پتو شستم ، ملافه سشتم، سرویس ها رو برق انداختم، آشپزخونه ...

من دو هفته قبل مرغ خریدم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

خسته نباشی عزیزم 

من از صبح غذای گربه هامو پختم ، ناهار خودمون پختم ، کیک پختم و چای گذاشتم 

کرفس پاک کردم و مرتب کردم ، ماهی بسته بندی کردم 

لباسشویی زدم و پهن کردم و جمع کردم 

جارو و طی کشیدم 

سریال فرندز دیدم چند قسمت 

حمام کردم الانم میخوام لاک بزنم و موزیک بزارم