2777
2789
عنوان

در چه حالید عصر پنجشنبه ایی😊 ؟؟؟؟من که....

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 65 پست
شوهرم شبکاره دیشب ک سرکار بود امروزم اومد ی سرزد خونه رفت گفتم کجامیری گفت تورودربایسی موندم برم خون ...

منم تنهام عیب نداره

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
صبونه همسرمو دادم رفت سر کار.ناهار پختم. خوردیم. پسرمو بردم کلاس زبان. ۶ برگشتیم. دوتا تلفن داشتم زد ...

چه خوب....خوش بگذره 

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمر درد شدید دارم بگین چه کار کنم چه دکتری برم خیلی نگرانم  همه ی کارام مونده  اسی جان خ ...

سلامت باشی بهمچنین شما دوست مهربون

شما پتو چطوری میشورید من همش تنبلیم میاد  بیرونم حس میکنم کثیف تحویل میده

عزیزم من داخل لگن با پودر لباسشویی یکی دوساعت خیس میکنن بعد با پا لگد میکنم حسابی که آب میکشم میذارم آبش بره بعد پهن میکنم 

😔