2777
2789
عنوان

پیام این پسره به من +اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 121 پست
نه کامل بلد نیستم ۲ سال و نیم زبان میخونم فعلا مونده تا کامل بشه ولی اقدام کردم برای کارا توی یوتیوب ...

چه سطحی هستین؟ یعنی از یوتویوب یاد گرفتین؟ ولی بنظر من یکم با آقا پسر دوست باشید کیس مناسبی بود انتخاب کنین چون اینجور که گفتین وضع مالی خوب و قیافه خوبی داره و سنتون هم بهم میخوره

اختلاف فرهنگ اونم کشور به کشور خیلی سخته  در هر حال ان شاءالله استارتر بهترین تصمیم بگیره و عا ...

حرفتون رو کاملا قبول دارم ولی دیگه شما وقتی میخوای بری یه کشور دیگه باید فرهنگ اونارو بپذیری

هر چیز که در جستن آنی،آنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی  قبول نکنی

برو تایپیک داستان من رو بخون تا بفهمی علتشو

هیچ مردی ارزش نداره از آرزوهات بگذری

چه معلوم‌ازدواج کنی بری اونجا دیدت و معیارت نسبت به ازدواج عوض بشه

اسی تحصیلاتت چقدره؟

کارشناسی حقوق یا ارشدی؟؟

یعنی میشه با رشته حقوق ایران بری خارج ادامه بدی؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
چه سطحی هستین؟ یعنی از یوتویوب یاد گرفتین؟ ولی بنظر من یکم با آقا پسر دوست باشید کیس مناسبی بود انتخ ...

b2 نه یوتیوب به تنهایی نه اونم ضميمه بوده شبا نگاه میکردم 

فعلا سردگمم نمیدونم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بهرحال برای کسی که میخواد مهاجرت کنه شوهرش ایرانی نباشه بهتره مرد های ایرانی نشون دادن جنبه ندارن

فکر کردین کشور مقصد میمیرن برای ایرانیها؟ اکثرا ایرانیها رو تروریست و به دور از تمدن میدونن بیشترشون اصلا نمیدونن کجاست، ایرانیها رو در حد افغانیها میبینن همونطور که اینجا تمایلی به ازدواج با تبعه افغان نیست اونجا هم همین رفتار نسبت به ایرانی هاست

یه گروه از آلمانی ها با اساتیدشون اومده بودن خونه ما،داشتن از تعجب شاخ در میاوردن که توالت فرنگی داریم و سیستم لوله کشی و دائم سوال میپرسیدن این خونه سال ساختش برای کی هست و اینا

بعدشم فکر نکنید مثلا آلمانیها خیلی باحال و گوگولین مردمی به شدت سرد و خشکن

دو روز برید التماس همین مردای ایرانی رو میکنید

اسی  قبول نکنی برو تایپیک داستان من رو بخون تا بفهمی علتشو هیچ مردی ارزش نداره از آرزوهات ...

حتما میخونم ممنون 

کارشناسی میخوام اونجا ارشد بخونم بین الملل

آره بعضی کشور ها قبولت میکنن اگه از دانشگاه خوبی باشی با پایان نامه خوب و مقاله معتبر

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

سنتون هم خوبه هردو دیگه عاقل هستین ایشالا هرچی خیره پیش بیاد و موفق بشی و تصمیم درست رو بگیری ♥️

ممنون عزیزم🤍

نه کامل بلد نیستم ۲ سال و نیم زبان میخونم فعلا مونده تا کامل بشه ولی اقدام کردم برای کارا توی یوتیوب ...

عزیزم. ویزای کاری میخوای بگیری ؟

چقد میشه هزینه های اولیه برا مهاجرت حدودی البته

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
فکر کردین کشور مقصد میمیرن برای ایرانیها؟ اکثرا ایرانیها رو تروریست و به دور از تمدن میدونن بیشترشون ...

من هیچوقت التماس مرد های ایرانی رو نمیکنم...

نمیگم همه مرد هاشون خوبن و عالین ولی اکثرا خوبن برعکس مردهای ایرانی که اکثرا بدن و توشون استثنا هم پیدا میشه که خوب باشه

شوهر خاله بنده ایرانی نیستن و ۱۷ ساله زندگی مشترک دارن و هیچکدوم از مشکلاتی که گفتید رو ندارن...

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
من هیچوقت التماس مرد های ایرانی رو نمیکنم... نمیگم همه مرد هاشون خوبن و عالین ولی اکثرا خوبن برعکس ...

الان چه ربطی داشت یکی از دامادهای ما هم آلمانی بود سالیان سال تو خونه طرف بود تا زبان یاد بگیره با دختره ازدواج کرد هفت سال بعدم جدا شدن خب؟ اتفاقا طرف خیانتم کرد 

آمریکائیشم خیانت کرد یکسال بعد عروسی خب؟

من هیچوقت التماس مرد های ایرانی رو نمیکنم... نمیگم همه مرد هاشون خوبن و عالین ولی اکثرا خوبن برعکس ...

کجایین

کشور تا کشورم فرق داره خب

مثلا سوئدیا خیلی خوب و ارومن 

عزیزم. ویزای کاری میخوای بگیری ؟ چقد میشه هزینه های اولیه برا مهاجرت حدودی البته

نه ویزای تحصیلی برای ویزا و یه سری کارای دیگه نزدیک به ۹۰۰ میلیون فعلا هزینه شده بجز هواپیما و هزینه هایی که قراره بشه

نه ویزای تحصیلی برای ویزا و یه سری کارای دیگه نزدیک به ۹۰۰ میلیون فعلا هزینه شده بجز هواپیما و هزینه ...

انشالله موفق باشی گلم

انشالله موفق باشی گلم

خیلی ممنون🌹🤍