2777
2789
عنوان

با وجود بابای شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 34 پست
یعنی باان شرایطی که نمیتونم برم بیرون و اینا کلاس برداشتن واسه عوض شدن حالم خوبه یانه🤣

اها گرفتم

اره خوبه بنظرم،من خودم سال اول که کلاس میرفتم و بچه هارو میدیدم خیلی حال روحیم و انگیزه ام بهتر میشد

فقط حواست باشه که بهترین استفاده رو از کلاس کنی و یه سری تستارو قبل کلاس بزن و سرکلاس رفع اشکال کن،اینجوری به نفعت تموم میشه.

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی داراییم بود 😂 به من بگو میفهمم 😂💔

درد دارم درد 😥 فکر کن تا دکترا خوندم من ! سه تا کنکور دادم هی طلا فروختم، واسه شوهرم هی طلا فروختم ، واسه بابام هی طلا فروختم، واسه خودم هی طلا فروختم ، نمیدونم الان استیکر خنده بذارم یا گریه 😐

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
گریه کنیم که برنمیگردن خواهر  بخندکه دنیا به روت بخنده 😂💔

حق با شماست واقعا فقط باید خندید و خوش بود دنیا دو روزه ، بعدا دوباره میخریم ایشالا ، دوباره میفروشیمش بازم میخندیم 🤣

حق با شماست واقعا فقط باید خندید و خوش بود دنیا دو روزه ، بعدا دوباره میخریم ایشالا ، دوباره میفروشی ...

چه رشته ای بودید شما ؟

بنظرتون روانشناسی پیام نور بخونم ارشد میتونم دولتی قبول بشم؟

والا عزیزم من کلاسای حضوری رو اصلا شرکت نمیکنم فقط آزمون میدم  شهریه ۱۲۰۰ بود میگن شده نزدیک ۳ ...

بنظرتون میتونم ارشد دولتی قبول بشم؟ بعد روزانه چقد وقت لازمه تا معدل الف بشم ؟ زبانش خیلی سخته ؟

بگییررر بابااا تو که اخرش اگه قبول نشی سر کوفته رو میخوری حداقل بگیر بلکه فرجی شد دانشگاه یه شهر دیگ قبول شدی رفتییییییییییی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
چه رشته ای بودید شما ؟ بنظرتون روانشناسی پیام نور بخونم ارشد میتونم دولتی قبول بشم؟

من یکی از رشته های زیرگروه پزشکی خوندم، آره عزیزم البته بستگی به تلاشتون داره، اما اتفاقا اکثر بچه هایی کهارشد قبول میشن کارشناسی پیام نور بودن چون همونطور که میدونید پیام نور حذفیات ندارن سوالاشون کشوریه و اکثرا با همین طرز فکر که حتما چون پیام نوریم باید بیشتر از بچه هایی که دولتی هستن درس بخونیم زیاد درس میخونن و قبول میشن، خیلیم زرنگن ، ایشالا بخون دولتی قبول میشی ولی خیلیم فرقی نمیکنه واسه کار پیدا کردن که آزاد باشی یا دولتی، شما یه آزمون نظام باید شرکت کنی پروانتو بگیری مطب بزنی مهمم نیست پیام نور خونده باشی یا ازاد یا دولتی مهم نمره علمیته خیلی خودتو درگیر اینکه حتما باید دولتی باشم نکن

من یکی از رشته های زیرگروه پزشکی خوندم، آره عزیزم البته بستگی به تلاشتون داره، اما اتفاقا اکثر بچه ه ...

خیلی‌ ممنونممم انگیزه گرفتم واقعا . دوست دارم تو جمع هم باشم شما نمیدونید پیام نور در هفته چقد کلاس حضوری داره؟!