2821
2789
عنوان

زن دوم....💔

728 بازدید | 29 پست

وای وای وای😭😭

شوهر دختر خاله ی مامانم 

رفته زن دوم گرفتهههههه😭

ی پسر ۲۲ ساله داره 

ی دختر ۱۶ ساله 

دختره بدبخت افسرده شده

آخه بی وجدان تو چجور پدری هستی که دلت برا بچت نمیسوزهههههههههه😭💔💔

از وقتی شنیدم میخوام گریه کنمممم

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این موردا رو من زیاد دیدم .

زن و بچه نمیدونن که چیه ؟

خیلی زیاد شده زن دوم گرفتن با چشام دیدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پسر؛دختر و زنش بی عرضه ان اگه بذارن راحت زندگیشو بکنه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

به شوهرش تبریک بگید با این کار رید تو آینده و زندگی بچه هاش هزار تا مورد دیدم کسانی که زن دوم میگیرن زندگیشون میشه میدون جنگ و آینده بچه ها تباه پسرا معتاد شدن و دخترا هم فراری از خونه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

به شوهرش تبریک بگید با این کار رید تو آینده و زندگی بچه هاش هزار تا مورد دیدم کسانی که زن دوم میگیرن ...

پدربزرگ خودم زن دوم گرفته بود 

عمه من هنوزم ک هنوزه افسرده اس ۵۳ سالشهههه هااا عمه م

وقتی باباش زن دوم گرفت ۱۴ سالش بود

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری