2777
2789
عنوان

سوال

100 بازدید | 11 پست

سلام. بچه ها  من یه جایی کار می کنم که درست حقوق نمی ده. یعنی اصلا تکه تکه حقوقو می ده و همونم باید ازش هی گدایی کنیم. در حالی که مثل خر کار می کشه. تعطیلیا ما رو می کشونه سر کار. و...... ولی موقع پول دادن هی می گه ندارم. الان تازه حقوق مردادمو تسویه کرده. خسته ام از این وضع. دلم می خواد دیگه نرم. چطوری نرم دیگه. با چه ترفندی. 

همین حقوقو بهونه کن دیگه

خب می گه باشه باشه درستش می کنم. و حالا کمبود نیرو دارم و بمون و ......... . ولی باز همون آش و همون کاسه. هیچ وقت درست نمیشه. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب می گه باشه باشه درستش می کنم. و حالا کمبود نیرو دارم و بمون و ......... . ولی باز همون آش و همون ...

بگو من کار دیگه ای پیدا کردم حقوقش هم بهتره 

چ میدونم بگو خونوادم دیگه اجازه نمیدن بیام 

خب بگو دیگه نمیام و دیگه هم نرو. مگه به زور میان از خونه ببرنت عزیزم؟

خب گیر میده می گه چرا میخوای نیای. مخصوصا الان کمبود نیرو داره. هی زنگ و پیام می ده. 

خب گیر میده می گه چرا میخوای نیای. مخصوصا الان کمبود نیرو داره. هی زنگ و پیام می ده. 

خب بزار زنگ بزنه، چند دفعه جواب بده و توضیح بدع، اگر بازم زنگ زد که دیگه خیلی آدم ضایعی هست و لیاقتشه که دیگه جواب ندی گلم. 

خب بزار زنگ بزنه، چند دفعه جواب بده و توضیح بدع، اگر بازم زنگ زد که دیگه خیلی آدم ضایعی هست و لیاقتش ...

کلا چهار و نیم تومن حقوقمه. ولی همینم تیکه تیکه می ده تو چهار پنج بار. تازه اونم باید هزار بار زنگ و پیام بدم و بهش بگم. انگار باید گدایی کنم حقوقمو. هی می گه ندارم. چند روز دیگه. در حالی که چند تا دفتر داره. من تو دفترش تنهام. و سرویس می شم از تنهایی که کار می کنم. ولی بازم مثل آدم حقوق نمی ده. ماشین میلیاردی زیر پاشه. و اینطوری می کنه

خب بگو دیگه نمیام و دیگه هم نرو. مگه به زور میان از خونه ببرنت عزیزم؟

و اینکه هنوز حقوق این ماهمو نداده. حالا حالاها هم نمی ده. چون باید هزار بار بگم زنگ بزنم. تا بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز