2777
2789
عنوان

ماسک خونگی

138 بازدید | 12 پست

خانما بیاین

هرکی ماسک خونگی خوب بلده که خودش استفاده کرده باشه یا شنیده باشه رو بنویسه تا استفاده کنیم از تجربه های هم

حالا برای هر نقطه از بدن

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیب سفیده و ابلیمو

اب سیب زمینی 

ترکیب ماست و ارد و عرق نعنا هم خوبه 

پوستت چربه یا خشک؟‌ ماست برای پوستای خشک مناسبتره

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
ن من پوستم خشکه خیلی

پس اون ترکیب ماست واست عالیه 

روشن کننده س 

بشدت هم خنک میکنه پوستتو 

ترکیبشو که درست کردی که ده دبقه بزار فریزر خنک شه بزن به پوستت .یه خود بیست دقیقه بزار بمونه بعدبشور 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

اینو جایی ننوشته بود خودم ترکیبشون کردم واقعا عالی بود ..حتما خنک باشه بزن

ولی بعدش حتما مرطوب کننده استفاده کن

کف دریا هم تعریفشو شنیدم برا روشن کردن و صاف کردن پوست 

اینو جایی ننوشته بود خودم ترکیبشون کردم واقعا عالی بود ..حتما خنک باشه بزن ولی بعدش حتما مرطوب کنند ...

نشنیده بودم کف دریا رو حتما امتحان میکنم

راستش من تازه در مرحله آشنایی هستم گفتن بدون آرایش بیای پیشم حالا آنقدر اعتماد ب نفسم نسبت ب خودم پایینه یکسره در بند این شدم صورتمو بهتر کنم تا اونموقع🫠

نشنیده بودم کف دریا رو حتما امتحان میکنم راستش من تازه در مرحله آشنایی هستم گفتن بدون آرایش بیای پی ...

اره شنیدم خوبه خودمم یه دوباری زدم حس میکردم پوستمو عین بچه لطیف کرده

کمپرس یخ هم عالیه بزنی

عزیزمم به سلامتی ان شاء الله 😍😍

اره شنیدم خوبه خودمم یه دوباری زدم حس میکردم پوستمو عین بچه لطیف کرده کمپرس یخ هم عالیه بزنی عزیزم ...

چشم عزیزم مرسی ک ان شاءالله❤️🤭

چشم عزیزم مرسی ک ان شاءالله❤️🤭

چشمت سلامت باشه 😘😘