مادرم اینا تازه بعد چندین ماه از مسافرت اومدن یه دفعه تنها رفتم خونشون . شوهرم مسافرت بود دو دفعه ی دیگه با همسرم رفتیم خونه نبودن مادرم یک دفعه باهام تماس نگرفت ما نبودیم تو اومدی خیلی ناراحتم
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
میگم دو دفعه ست که میریم خونه ی مادرم اونا خونشون نیستن و هر دو دفعه مادرم حتی یه تماس هم نگرفت
خب اونا خبر داشتن ک رفتین خونشون ؟؟؟ همیشه قبل رفتن ی زنگ بزنین اگر بودن برین پیششون