2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط گیلان عشقه خصوصا طالش 

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

شمالی ام

ساکن تهران

الانم تو راه شمالم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
مگه سابق کدوم رطوبت الا خونه ها همه خشک 

بیرون منظورم بود نه تو خونه 

البته این که ما ساکن جای خیلی خشک هستیم عادت نداریم خب

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

فقط گیلان عشقه خصوصا طالش 

اره منم رفتن طالش عالی بود ودوس داشتم اونجا زندگی کنم تا وقتیکه با اون کرم سیاه ها وقت بارون میاد آشنا نشده بودم خیلی بد بودن بد جنگل گیسوم هم کرم مییارید از رو  درختها

دوباره میسازمیت وطن💇‍♀️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 16 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز