2777
2789
عنوان

قرض بدم؟

71 بازدید | 15 پست

بچها ی دوستی دارم ی ساله میشناسمش تو دانشگاه خوبیم باهم صمیمی ن اونقدر . چند باری گف واسش شازز زدم حدود۱۰ تمن اینا اونارو پس نداد. ی بارم ۷۰ بهشرقرص دادم پس داد . الان اومده میگ ۵۰۰ بهم قرض بده شما باشین میدین؟ اگ اره چقدر بدم 

ن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود، یه نه بگید خودتونو راحت کنید، ناراحت میشه که بشه به درک، عوضش دست از سر شما برمی داره 

جدی؟ اخه فکر میکنم شاید مشکلی باشه واسه همون داشتم میخابیدم پیام داد ..اوضاعش زیاد خرب نیس نمیدونم چیکارش کنم

واقعا نمیدونم چ کنم

ن بگو خلاص

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

جدی؟ اخه فکر میکنم شاید مشکلی باشه واسه همون داشتم میخابیدم پیام داد ..اوضاعش زیاد خرب نیس نمیدونم چ ...

پول خودتونو اختیارشو دارید، ایشون سابقه بد حسابی داشته ، کلا آدمی که پول قرض می‌گیره آدم جالبی نیست. موفق باشید.

پول خودتونو اختیارشو دارید، ایشون سابقه بد حسابی داشته ، کلا آدمی که پول قرض می‌گیره آدم جالبی نیست. ...

مشکل همینه دیگ ...دارین درست میگن ...اخه شاید پس بده ...نمیدونم والا

اخه اوضاعش زیاد خوب نیس واسه همون یکم یجوریم ...

عاها 

خب اگ خواستی بدی بده قرضای پیشم یاد آوری کن