2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی میره بازار

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 54 پست

خودت داری میگی ضعیف هستن، حقوقشون کمه، ماشین زیر پاشونو دادن بهشوهرت، در حد توانشون هر شب هم میگن بیان دور هم شام بخوریم با اینکه به راحتی میتونن دونفری یه غذای ساده تر بخورن. آدم باید خیلیییی بی انصاف باشه که از چنین چیزی ناراحت شه

اون بنده خدا ماشینشو داد، پول الکی نبود، یه مقدار خرید تره بار میشه خرج الکی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یکمم زورم میاد اینکه شوهرم فقط واس خونوادش خرید میکنه واسه خونه اقام خیلی خیلیییی کم پیش میاد و ...

عزیزم شوهر شما در قبال خانواده شما هیچ تعهدی نداره ولی در قبال پدر و مادرش چرا 

ولی اگر برای خانواده شما هم چیزی بگیره از لطف و مهربونیشه نه وظیفه

خونواده شوهرمم ماشین ندارن ک برن بازار در واقع پدرشوهرم ماشینشو که پژو اردی مدل پایین بود و داد به ...

الان همون ماشین شما میدونی چقدر گرون شده و ی سرمایست.ی کم اطرافت رو ببین تا ذهنت اروم بشه.ما تو بدترین شرایط ۱۰ تومن از پدرشوهرم قرض خواستیم تا سر ماه واممون رو بدن ۱۰۰ میل تو حسابش بود ولی حاضر نبود حتی ۱هفته ۱۰تومن قرض بده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بخدا من همش حرص میخورم ک کاش پول داشتیم ب خانوادش کمک میکردیم  اسی خداتو شکر کن همچین شوهری داری ک ب فکر خانوادشه 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
اخه یکمم زورم میاد اینکه شوهرم فقط واس خونوادش خرید میکنه واسه خونه اقام خیلی خیلیییی کم پیش میاد و ...

خب این که توقع داری واسه پدرتم یکم بیشتر خرید کنه و قدرشناس باشه حرف بدی نزدی ولی پدر شما که واسه جبران این کارا رو نمیکنه خداروشکر وضعش خوبه پس از رو عشق پدرانه اینکارا رو میکنه مطمئن باش خیلیم خوشحال نمیشه داماد هی چیز بخره براش بیاره. ولی اون بندگان خدا دستشون تنگه و یه عمر بچه بزرگ کردن حالا وظیفه بچس که یکم جبران کنه. 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
وای اینا اینقدر ماهن تو ناز میکنی؟؟؟؟؟؟؟  باور نمیکنم الکی میگی میخوای حرص مارو در بیاری که می ...

ببین اخلاقی که خیلیم عالی نیستا

مثلا من قبلا بارها از حرفای پدرشوهرم زخم خوردم

ولی خب مدتهاست خوبن ومشکلی نداریم هرچند مادرشوهرم یسری اوقاتم باحرفاش...مثلا دیگه مادرشوهره

ولی شکرمشکل خاصی بینمون نیست زیاد ازم توقعی ندارن خوبیایی هم دارن مثلا وقتی میریم شام بزور میزارن ظرفارو بشورم اهل دخالت بینمون نیستن راضی به بد زندگی پسرشون نیستن درکل

خب پس چرا ناراحتی ماشینش داده حقوقشون هم کمه چی میشه خدا به مالتون برکت میده

البته ماشینی ک دادن پولش ربع ماشینیه ک شوهرم خرید و من طلاهامم فروختم ک این ماشینو شوهرم خرید

ببین اخلاقی که خیلیم عالی نیستا مثلا من قبلا بارها از حرفای پدرشوهرم زخم خوردم ولی خب مدتهاست خوبن ...

پس خدارو شکر کن هر آدمی خوبی و بدی داره باور کن دلتو باز کنی خا برات بهترین رو میسازه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
البته ماشینی ک دادن پولش ربع ماشینیه ک شوهرم خرید و من طلاهامم فروختم ک این ماشینو شوهرم خرید

بازم یه پولی بوده که

خیلیا همونم نمیدن فقط میکنن از پسر

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁