2777
2789
عنوان

همسایه فضول

528 بازدید | 16 پست

بچه ها من دوتا بچه دارم یکیش زندگی و ب کامم تلخ کرده نمیدونم بیش فعال داره یا چی ن پولش دارم ن چیزی 

اصلا ی جا بند نیس همش در حال تخریب خونس همه جارو بهم میریزه داداشش کتک میزنه اذیتت مکنه فش های بدی میده کلن بی تربیت ۵ سالشه خستم کرده روانیم کرده مخام از دستش فرار کنم منم نمتونم خودمو کنترل کنم میزنم امروز گفته میریم حیاط مجتمع بازی کنم بعد گف ن نمیرم داداشش گف بریم منم گفتم تو خونه گناهن حوصلشو سر میره دوچرخه هاشون برداشتم بردم حیاط اینم گف آره گفت ن پیشم بمون گفتم کار دارم گریه کرده بعد میگه با آسانسور نرو تا طبقه ۵ با پله برو جیغ میزنه گفتم باشه بعد تا طبقه اول رفتم دیدم شروع ب گریه شدید صداش تا همه جا میره دویدم اومدم بیا بریم خونه آوردمش خونه جیغ زده پاشدم کتکش زدم همسایه اومده در زده چرا میزنی چرا فلان اعصابم خراب شد جوابی ندادم بهش الان پشیمونم کاش یچیزی میگفتم بهش زنیکه فضول مگ از سر خوشی زدم بچمو خوب 

الان از عذاب وجدان دارم میمیرم ک چرا زدم خدا لعنتش کنه ولی ب خدا مجبورم مکنه😔😔😔تو زندگی کلی مشکلات دارم اعصابم ب شدت ضعیف شده

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته بچه شیطون

خیلی بخدا روز شب و برام جهنم کرده هرکاری مکنه اذیتم میکنه بیرون یجور خونه یجور از زندگی متنفرم دیگ

بچه نیست انگار از این کوچک تر تنها دارن بازی مکنن 

عزیزدلم به نظرم اول ببریدش پیش متخصص که اگر مشکلی هست مثلا بیش فعاله بتونید کنترلش کنید. و اگر هم نه مشکلی نیست و شیطنت های مخصوص سنشه، بذاریدش یه کلاس مخصوصا کلاس ورزشی تا انرژیش تخلیه شه خودشم با هم سن هاش سرگرم میشه

بدم میاد از همسایه فوضول عق

چ کنم کاش ج میدادم بهش

گفتم عصبیم کرده قسمم داد گفت نزن توروخدا

دایه مهربان تر از مادر شده

جیگرم خونهه الان نمیدونم چجور با بچم الان رفتار کنم خیلی بد زدم

شرایطت قابل درکه ولی کاری که همسایه کرده اسمش فضولی نیست؛ مسئولیت پذیری اجتماعیه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خب همسایتون راس گفته دیگه. شما حق نداری دست رو هیچ بشری بلند کنی حتی بچه خودت!!! چون ما مالک بچه هامون نیستیم فقط درقبالشون مسئولیت داریم. من کلا بچه ای ببینم که دست بزن داره میفهمم تو خونشون کلا کتک کاریه. بچه ها آینه خانواده ان. بچه بیش فعال نشون دهنده مادریه که اختلال روان داره! حالا یا افسردگیه یا اضطرابه یا مشکلات روانشناختی شدیدتر‌. ببین تا ۱۵ سالگی فرصت داری گندی که تو زندگی بچت زدی جبران کنی! دارم رک بهت میگم والا تا آخر عمر تاوانشو با بچه ی بیماری که تربیت کردی میدی

عزیزدلم به نظرم اول ببریدش پیش متخصص که اگر مشکلی هست مثلا بیش فعاله بتونید کنترلش کنید. و اگر هم نه ...

میره مهد

ببین بیرون خیلی مظلومه بچه ها کوچک تر از خودش میزننش گریه مکنه

ولی منو میزنه صورتمو چنگ میندازه بهم فش میده گوش ب حرفام نمیده و هزارتا چیز دیگ

خب همسایتون راس گفته دیگه. شما حق نداری دست رو هیچ بشری بلند کنی حتی بچه خودت!!! چون ما ملک بچه هامو ...

توروخدا چ کنم هیچ اطلاعی ندارم

چجور جبران کنم چجور بچمو با نظم و با اخلاق کنم خیلیییی بی تربیته خیلی

چ کنم کاش ج میدادم بهش گفتم عصبیم کرده قسمم داد گفت نزن توروخدا دایه مهربان تر از مادر شده جیگرم ...

کار درستی کرده . .همه در مقابل بچه ها مسئولن . بجای این ننه من غریبم بازیا بچه رو ببر دکتر ببین چشه! یعنی چی پول ندارم ببرم دکتر ، اعصاب ندارم میزنمش ! کسی که نه پول داره نه اعصاب بیخود می کنه بچه دار بشه ! تازه ناراحتی چرا همسایه بهت اعتراض کرده که چرا کودک آزاری می کنی؟!

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد