2777
2789

این صد تومن ب سختی جمع شده طی چن سال و اگه بدیم طلا دستمون کلا خالی میشه

حالا بنظرتون طلای دست دو بگیریم یا نه؟ بمونه بانک ماهی ۱۷۰۰ سود میدن

و اینکه میترسیم ضرر کنیم یا کلا اونقدی سود میکنه نسبت ب بانک بهتر باشه؟

نو بگیر 

چرا دست دو اخه؟

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

من بودم شاید ۲۰ تاش رو نگه میداشتم تو دستم بقیشو برای پس انداز طلا میخریدم ولی نه که بخوام سال دیگه بفروشمش و منتظر باشم یهو پولم دو برابر بشه. طلا سرمایه طولانی مدته و نباید بهش چشم داشته باشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بانک ضرر خالصه.پارسال من 100 تومن طلا خریدم.طلا آبشده بود مثقالی 6 تومن امسال شده 10 تومن.تا 11 تومن هم رسید .پول تو بانک اگر گذاشته بودم امسال با صد تومن نصف اون طلا رو میتونستم بخرم.تو بانک ضرره.

طلا بگیر حتما هم کم اجرت بگیر سودش از بانک بهتره یا اینکه ۵۰ طلا بخر ۵۰ بزار بانک

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
طلا بلند. مدته ببین چی میخوای از پولت اگه انقدر خالی میشید. همشو نده طلا اگه برات ماهانه پول واجب تر ...

نه ب سودش نیاز نداریم بگم لنگ ۱۷۰۰ هستم و خرجش میکنم اینجوری نیست

من بودم شاید ۲۰ تاش رو نگه میداشتم تو دستم بقیشو برای پس انداز طلا میخریدم ولی نه که بخوام سال دیگه ...

مام نمیخایم بفروشیم ولی بخایم بخریم بیفته گوشه خونه همین بانک بمونه سود میاد حداقل