2777
2789
عنوان

بنیاد مسکن

824 بازدید | 12 پست

سلام بجه ها..

من ۴ سال پیش یه زمین تویه روستای خودمون از دهیاری روستا خرید کردم بماند که چقدر اذیتم کردن بعد چهار سال واسه اینکه نامه بدن به بنیاد مسکن واسه ساخت و ساز باهزار بدبختی نامه گرفتم رفتم اونجا گفتن که زمین وقف حسینیه هست با هزار بدبختی کارای تعقیر کاربریشو انجام دادم مدارک رو کامل تحویل دادم الان حدود ۱ سال و نیم هست اما هرچی میرم بنیاد میگن رو یه ماه دیگه بیا برو دوماه دیگه بیا دیروز رفتم میگه برو ۳ ماه دیگه بیا باید چیکار کنم کسی تجربه داره میشه جایی شکایت کرد ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنیاد مسکن چون برای محرومان خونه می‌سازه بعید میدونم دیوان حکمی بر علیه شون بزنه

سلام هیچ ربطی نداره، تخلف، تخلف است

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

بله

از آنجا که برای محرومان است و یک تاییدیه را یک سال نیم ،

تایید نکرده اند  و در این اوضاع و نرخ تورم که مصالح ساختمانی هر روز گرانتر می شود، بهتر پیگیری خواهند کرد 

موفق باشید 

ممنون از راهنمایتون

در حال حاضر نحوه شکایت در دیوان عدالت اداری به صورت الکترونیک و با ثبت نام در سامانه ساجد دیوان عدالت اداری انجام می شود ،موفق باشید