2777
2789
عنوان

برق گرفتگی

832 بازدید | 35 پست

سلام خانوما دوروز پیش دوس پ س.ر م گفت ک پرندش رفته رو درخت میخاد بره بگیرش منم گفتم برو گناه داره نمیره 😔 بعد هرچی زنگ‌میزدم گوشیش جواب نمیداد و بعد خاموش شد رفتم جای خونشون دلشوره داشتم شاید بیاد بیرون ببینمش حلاصه ندیدمش تا دیروز ک زنگ زدم ب مامانش گفت رفته روی درخت با میله زده و پرنده بشینه روش کابل برق بوده پرتش کرده رو زمین ولی خداروشکر چیزیش نشده بدنش کوفته شده ولی الان ۳ روزه گوشیش خاموشه برق گرفتگی چقد درد داره مگه چجوریه ؟؟

یا خدا کابل برق بیرون؟؟؟ اون که درجا میکشه؟ احتمالا فقط به یکیش دست زده اونو به دوتاش با هم دست بزنی پودرت میکنه ولتاژش بالاست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا خدا کابل برق بیرون؟؟؟ اون که درجا میکشه؟ احتمالا فقط به یکیش دست زده اونو به دوتاش با هم دست بزنی ...

مثل اینکه با میله زده بهش و پرتش کرده رو زمین خدا رحم کرده سرش ب جایی نخورده درختم خیلی بلند بوده😔

مثل اینکه با میله زده بهش و پرتش کرده رو زمین خدا رحم کرده سرش ب جایی نخورده درختم خیلی بلند بوده😔

واسه کسی که تو زندگیت معلوم نیست باشه یا نباشه و تعهدی بهت نداره اندازه یادم معمولی ناراحت باش. دوست پسره شوهرت که نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
واسه کسی که تو زندگیت معلوم نیست باشه یا نباشه و تعهدی بهت نداره اندازه یادم معمولی ناراحت باش. دوست ...

والا از شوهر خیلی از اطرافیان ک میبینم بیشتر حواسش بهم هست ی سرما خوردگی ساده میخورم همجارو بهم میریزه خودش دکتر میبره من سالن دارم چن روز پیش گفتم چقد سرد شده هوا سالن سرده یهو دیدم بخاری مغازه خودشو فرستاد اینا ی نمونه کوچیکشه بهرحال دله نمیشه بگی دوس پسره