من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نه برادرم مدافع حقوق بشره همش این کنایه ها رو میندازه
ببینید زندگی با این شغل سختی زیادی داره راحت نیست شما داخل عروسیتون نمی تونید خیلی برقصین یا اهنگ غیر مجاز باشه یک زندگی ساده و اسلامی خواهید داشت اگه هم مملکت عوض بشه خودتون میدونید چی میشه چون گفتید مادرتون هم همین نظر دارن بیشتر فکر کنید
برادرم اعصابمو خورد کرده گفتم یکار میکنم صداش می کنم رو در روش بهش بگو تو جانی هستی تو پولت حرومه&nb ...
هم شرایط تو رو درک میکنم هم برادرت رو. تو اون رو به عنوان یک انسان میشناسی و مدتهاست با رفتارها و عواطفش آشنایی و شغلش رو فقط بخشی از شخصیتش میدونی اما برادرت فعلا فقط با وجه شغلیش در ارتباطه و نمیتونه هیچ نظری هم در این مورد نداشته باشه
اتفاقا اینقدر روشن فکره حتی میگه هرطور دوس داری بگرد
این حرف کاملا الکی گفتن شما باید چادر بپوشید و زندگی اسلامی داشته باشید شب عروسی که ما فامیل عروس بودیم اقای داماد سپاهی بودن اجازه زدن کراوات ندارن و عروسیشون بیشتر مولودی خوانی بود چون از همین ارگان داخل عروسیشون بودن و اگه رعایت نکنن اخراج میشن