2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کامنت گذاشتن تو این تاپیک مثل راه رفتن رو میدان مینه 😁

برادرم اعصابمو خورد کرده گفتم یکار میکنم صداش می کنم رو در روش بهش بگو تو جانی هستی تو پولت حرومه 

یهو ساکت شد

نه برادرم مدافع حقوق بشره همش این کنایه ها رو میندازه

ببینید زندگی با این شغل سختی زیادی داره راحت نیست شما داخل عروسیتون نمی تونید خیلی برقصین یا اهنگ غیر مجاز باشه یک زندگی ساده و اسلامی خواهید داشت اگه هم مملکت عوض بشه خودتون میدونید چی میشه چون گفتید مادرتون هم همین نظر دارن بیشتر فکر کنید

ببینید زندگی با این شغل سختی زیادی داره راحت نیست شما داخل عروسیتون نمی تونید خیلی برقصین یا اهنگ غی ...

اتفاقا اینقدر روشن فکره حتی میگه هرطور دوس داری بگرد

برادرم اعصابمو خورد کرده گفتم یکار میکنم صداش می کنم رو در روش بهش بگو تو جانی هستی تو پولت حرومه&nb ...

هم شرایط تو‌ رو درک می‌کنم هم‌ برادرت رو. تو اون رو به عنوان یک انسان می‌شناسی و مدتهاست با رفتارها و عواطفش آشنایی و شغلش رو فقط بخشی از شخصیتش میدونی اما برادرت فعلا فقط با وجه شغلی‌ش در ارتباطه و نمیتونه هیچ نظری هم در این مورد نداشته باشه

ببینید زندگی با این شغل سختی زیادی داره راحت نیست شما داخل عروسیتون نمی تونید خیلی برقصین یا اهنگ غی ...

همسایه ما سپاهی هست ازون کله گنده هاش

نه تنها زندگیش ساده نیست خانومش و بچه هاش خیلی راحت لباس میپوشن

چپ و راستم همسایه ها رو تهدید میکنن واسه هر چیزی

اتفاقا اینقدر روشن فکره حتی میگه هرطور دوس داری بگرد

این حرف کاملا الکی گفتن شما باید چادر بپوشید و زندگی اسلامی داشته باشید شب عروسی که ما فامیل عروس بودیم اقای داماد سپاهی بودن اجازه زدن کراوات ندارن و عروسیشون بیشتر مولودی خوانی بود چون از همین ارگان داخل عروسیشون بودن و اگه رعایت نکنن اخراج میشن

همسایه ما سپاهی هست ازون کله گنده هاش نه تنها زندگیش ساده نیست خانومش و بچه هاش خیلی راحت لباس میپو ...

آره عزیزم خانواده اش خیلی راحت میگردن 

برادرم مدام میگه پولش حرومه جانیه 

مدام برادرم اونو نفرین می کنه اعصابم خورد میشه

هم برادر و هم مادرت مخالفن بیشتر فکر کن  خب من نمیگم پولشون حرومه اما بالاخره شغل هر کی دیدگاه ...

مادرم زیاد مخالف نیست 

تحت تاثیر حرفای برادرم قرار میگیره

اما غیرت و مردانگی که من تو اون پسر دیدم 

ذره ایش رو تو برادرم ندیدم