2821
2789
عنوان

شلنگ دستشویی

1191 بازدید | 14 پست

سلام خانما یه سوال داشتم شما وقتی بچه رو دستشویی میبرین اگه حین شستن اتفاقی سر شلنگ بخوره به بدنش حمومش میبرین یا با شامپو اون قسمتو میشورین یا آب خالی کافیه؟من پیش میاد بعضی وقتادخترم تکون میخوره سر شلنگ به بدنش میخوره همش میترسم مریض بشه چون یوقت شلنگ تو دستشویی میفته یا کثیفی روش میشینه امروز صبح رفت از خواب بیدار شد رفت دستشویی سر شلنگ که بهش خورد آب زدم اونجا رو دیگه حتی دستم نکشیدم ینی لازمه ببرمش حموم 

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

من میبرم شدهداب خالی ولی میبرمش چون عصبی میشم بهش فکرکنم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حموم که نه همون موقع با آب گرم بشور 

به اصطلاح کو.ن بچع از شلنگ که تمیز تر نیست ؟هست 

صابون بزن خیالت راحت شه 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
شلنگ رو تا اون حد به بچه نمیچسبونم والا

آره منم نزدیکش نمیبرم ولی بعضی وقتا پیش میاد همیشه شامپو میزدم ولی امروز کلا خواب بود دیگه فقط با آب خالی شستم

فقط عنوان تاپیکت😂😂😂😂

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
نه نمی‌برم. آب دسشویی باحموم چه فرقی داره .حالا بااب دسشویی میشورمش

آره عزیزم ولی گفتم شاید لازم باشه با شامپو بشورم و با آب خالی تمیز نشه

وسواسی اسی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌