دوستان باتجربه لطفا نظر بدین امروز روز ۳۳ام پریمه دوره هامم ۲۵_۲۸ روزست بنظرتون مثبته؟چند وقته معده درد شدید دارم رفتم دکتر برام نولپازا ۴۰ داد درد زیر دل هم گه گداری دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایشالا عزیزم بزودی خبر خوش بدی خدا دامن همه منتظران سبز کنه ولی وجدانن بعد از یکسال اقدام دقیقا اون موقع که بیخیالش شدم و دیگه یواش یواش فعلا نمیخواستم دقیقا همون لحظه اومد پس با بیخیالی برو جلو
ما تازه فهمیدیم مشکل داریم۷سال جلوگیری داشتیمتواین۱سالم یه سقط داشتم داغونم دوشبه نخوابیدم ازفکروخی ...
خواهشا خودتو اذیت نکن همسرم دو سال اقدامه و من هم یکساله راضی شدم ولی بخاطر تجرک پایین اس همسرم نمیشد نا دو ماه قبل پاهامو میدادم بالا بعد اقدام و هر دفعه نمیشد این ماه که تقريبا بی خیال شدم و هیچکاری نکردم واسه شدنش مثبت شد