2777
2789

میان نفر سوم یه رابطه دیگه میشن و خراب میکنن میونه دو نفرو...

خوش و خرم به زندگیشون میرسن و تاوانی نمیدن...

خدایا این عدالته؟... یکی تا صبح گریه میکنه و عزاب میکشه...

یکی با خیال راحت با عشق آدمی که دزدیده تا صبح میگه و میخنده...

چرا زندگی برا آدم بد ها رواله و تاوانی نمیدن؟...

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه زن برعلیه زن هست

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

والا ما اصن نداریم 🦦

دوز پسراتونو محکم نگه دارید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مگه نمیگی پسره برگشته به اکسش؟  شاید اون اکسه هم یه روزی فکر میکرده تو پسره رو دزدیدی راست ...

با روش های خارج از توانایی انسان میشه 

اون هم به دست کسانی که انسانیت ندارند 💔

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

مگه نمیگی پسره برگشته به اکسش؟  شاید اون اکسه هم یه روزی فکر میکرده تو پسره رو دزدیدی راست ...

ببخشید ولی دو ماه بود جدا شده بودن از هم متنفر بودن بخاطر دختره خون بالا میاورد و من نمیدونستم دوماهه جدا شدن وگرنه منی که دو سال تنها بودم مغز خر نخورده بودم با آدمی که دو ماهه کات کرده برم تو رابطه که بعد ۶ ماه طرف برگرده زندگیمو آتیش بزنه :)

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

عزیزم مشکل اصلی از جایی شروع میشه که یکی از اون دو نفر یادش میره که یه رابطه دو نفره داره و نفر سوم رو وارد زندگیشون می‌کنه ... همیشه تقصیر اصلی گردن یکی از اون ۲ نفر اصلیه

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

ازیه جهت دیگم بهش‌نگاه کن چراهمش میگید اون زنی که اومده وارد رابطه ۲نفره شده 

چراهیچوقت مردارومقصرنمیدونید؟؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
ببخشید ولی دو ماه بود جدا شده بودن از هم متنفر بودن بخاطر دختره خون بالا میاورد و من نمیدونستم دوماه ...

خوب به نظرم اون دختره ایراد نداشته شما عاشق آدم اشتباهی شدی ، این پسره مرد ازش در نمیاد بیخیالش شو 

ازیه جهت دیگم بهش‌نگاه کن چراهمش میگید اون زنی که اومده وارد رابطه ۲نفره شده  چراهیچوقت مردارو ...

حق👍👍

کاش همه اینو میفهمیدن

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

نفر سومی ها چیزیشون نمیشه لعنتی ها

زن عموی بدبختم هوو اومد سرش 

بیرونش کردن از زندگیش فرستادنش شهر

غریب چقد زجر کشید دوسال پیش هم کروناگرفت

مظلومانه فوت کردند 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌