2777
2789
عنوان

پدر

198 بازدید | 16 پست

پدر ثروتمند که همییشه خانوادش در بهتریین شراییط زندگی کردن ولی به دلیل رفیق بازی ، اعتیاد ، خوش گذرانی و فکر نکردن به اینده خودش و همسرش و فرزندانش الان همه ثرتش رو به غیر از خانه اش از دست داده ، و زندگی برای خودش و همسرش و فرزندانش بسیار سخت می گذره ، آیا این پدر در حق این فرزندان ظلم کرده ؟ آیا فرزندان حق دارن از دست پدر دلخور باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر این زندگی متعلق به پدر شماست اگر پدرتون جلوی پیشرفت شمارو به تنهایی گرفت و نزاشت خودتون برای زندگیتون کاری بکنید اونوقته که باید دلخور باشید پدرتون راه درستی رو نرفته ولی لطمه ای که زد به خودش و ثروت خودش بود 

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

بیشتر پدر ها اینقدر کار میکنن رفاه رو واسه زنو بچشون فراهم میکنن

ولی پدر من اینکارو نکرد

نشست خونه با پول بازنشستگی زندگی کرد

یکساله بره جایی زنگ نمیزنه به بچش ببینه کجاست

چیکار میکنه

خیر این زندگی متعلق به پدر شماست اگر پدرتون جلوی پیشرفت شمارو به تنهایی گرفت و نزاشت خودتون برای زند ...

بله ولی می تونست یه مقدار به فکر اینده بچه هاشم باشه تا الان اونا فقط اه و حسرت نخورن ، زندگی خودش بوده ولی ،،

خیر این زندگی متعلق به پدر شماست اگر پدرتون جلوی پیشرفت شمارو به تنهایی گرفت و نزاشت خودتون برای زند ...

پس بچه ها و زنش پشمک بودن این وسط؟!!!!

هر وقت شخصی مجردی و تنها زندگی کرد میتونه هرکاری دلش خواست بکنه وقتی کسی پدر میشه باید مسئولیت زندگی همسر و بچه هاشو به عهده بگیره نه که هر کاری دلش خواست بکنه!!!!

بله ولی می تونست یه مقدار به فکر اینده بچه هاشم باشه تا الان اونا فقط اه و حسرت نخورن ، زندگی خودش ب ...

کاملا درکتون میکنم اما به جامعه نگاه کنید اگر همه قرار بود از ثروت پدرشون آیندشون تامین بشه چطور بود دیگه کسی برای موفقیت و آینده ی خودش تلاش میکرد خودمون باید به فکر خودمون باشیم پدرتون زندگی این مدلی رو انتخاب کرده و اون رو زندگی کرده اگر حتی به غلط اونکارو انجام داده شما نباید مسیر زندگیتون رو با حسرت این بگذرونید زندگی خودتونو داشته باشید همه ی ما اگر بخوایم میتونیم کلی از این حسرت ها داشته باشیم

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

پس بچه ها و زنش پشمک بودن این وسط؟!!!! هر وقت شخصی مجردی و تنها زندگی کرد میتونه هرکاری دلش خواست ب ...

من ایشون رو کاملا درک میکنم حسرت این افکار نباید باعث پیشرفتشون و احساس پوچیشون بشه برای زندگیشون سمه

چه قدر با نظرتون موافقم ، شما چند سالتونه ،، 

۳۰ عزیزم

نه واقعا این خانم حرف اشتباهی زد یعنی چی که لطمه ای که زد به خودش و زندگیش زد؟!!!زندگیش یعنی چی یعنی بچه ها و زنش دیگه

واقعا متوجه نمیشم بعضیا فازشون چیه

بعضی وقتا یه پدر تلاش میکنه جون میکنه ولی نمیشه هرکاری میکنه نمیتونه رفاه زن و بچشو فراهم کنه اون بحثش جداس ولی وقتی میره سراغ اعتیاد و عیاشی و ‌...اون دیگه قابله بخشش نیست چون با دسته خودش هم خودشو نابود کرده هم خانوادشو