2777
2789
عنوان

عروسی توی سالگرد فوت مادرم

2194 بازدید | 91 پست

عزیزان عمه من عروسی پسرش رو دقیقا روز سالگرد فوت مادرم یعنی ۳۰ شهریور انداخت.

با پررویی هم یک ماه پیش زنگ زدن به ما کارت بدن ،ما که نرفتیم!

شما بودید چی میگفتید بهشون؟

امروز چندمه مگ

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ اولین سالگردشونه بنظرم باید یکی دوروز عقب جلو میکردن اما اگ از دوسال بیشتره چ اشکالی داره انقد گیر اعداد نباشیم مگر اینک با منظور خاصی این کار انجام شده باشه ک بعید میدونم 

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت

خدابیامرزه مادرتونو

من بودم حرفی نمیزدم بالاخره هرکسی تصمیمی که میگیره دلیلی داره شاید تاریخ دیگه ای نبوده

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
2790
2778
2791
2779
2792