2821
2789
وای نمیدونه تو دوسش داری؟

۸سال باهم بودیم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

میگن وقتی آب جوش می‌ریزی حتی رو چایی اول بسم الله بگو رو بچه های فرشتگان میریزی  من مامانم باردار نمیشد سید اومد گفت آب جوش ریختی جلو در خونت بچه فرشتگان و سوزوندی بچه دار نمیشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جدا شدین پس خوب ۸ سال کم نیست که چرا اون موقع ازدواج نکردین

نزاشتن.خانواده ها .فامیلا.اشناها...خودشم باید بیشتر تلاش میکزد..الانم نگفتن بش رفتن برا دخترفاکیلشون اوکی رو هم گرفتن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نزاشتن.خانواده ها .فامیلا.اشناها...خودشم باید بیشتر تلاش میکزد..الانم نگفتن بش رفتن برا دخترفاکیلشون ...

اهان فامیلین  واسه چی غصه میخوری دختر خوب شنیدی میگن اگه قسمت باشه از آسمون سنگ هم بباره همون کار انجام میشه  تا اینجا که خودش خبر نداره پس امید وار باش الکی نیستا ۸ سال من ۴ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم دیگه ۸ سال جای خود داره الکی خودت و ناراحت نکن انشالا ب حق فاطمه زهرا خودش تلاش میکنه و میاد جلو چند سالته؟

اهان فامیلین  واسه چی غصه میخوری دختر خوب شنیدی میگن اگه قسمت باشه از آسمون سنگ هم بباره همون ک ...

۲۱...میدونی باید معجزه بشه.این دوماه حس‌میکنم از دذون پیر شدم..میدونی ک ۸ سال چقد طولانی..گاهی ماهی یه بار هم نمیشد پیام بدیم.من این یه ماه رو گریه میکردم.خیلی سختی کشیدمممم خیلی..میگمش خدایا تو ک ۸ سال تو این راه قرارم دادی جدام نکن..نزار ببینمش یا کسی دیگ

۲۱...میدونی باید معجزه بشه.این دوماه حس‌میکنم از دذون پیر شدم..میدونی ک ۸ سال چقد طولانی..گاهی ماهی ...

هم سنیم  عزیزم غصه نخور اونی که ۸ سال باهاش بودی مطمعن باش خودش هم حواسش بهت هست ناامید نباش اخه چرا نمیزاشتن فامیلا مشکلی بود بینتون  بخدا فضولی نیستا حس میکنم دلت پره شایدم اشتباه میکنم رو من میتونی حساب کنی ب عنوان خواهر مطمعن باش تجربم بیشتر نباشه کمتر هم نیست

هم سنیم  عزیزم غصه نخور اونی که ۸ سال باهاش بودی مطمعن باش خودش هم حواسش بهت هست ناامید نباش اخ ...

نمیخاستن ما دوتا خانواده باهم پیوندی داشته باشیم..ینی خانواده خودمم مخالف بودن ولی خب مامانم میدونست چقد دوسش دارم اگ‌میومد جلو میتونستم راضیشون کنم..اولا خانواده  اونم راضی بودن .بعدش دیگ ن...دیگ‌خودش نمیخاد.باید خدا معجزه کنه 

نمیخاستن ما دوتا خانواده باهم پیوندی داشته باشیم..ینی خانواده خودمم مخالف بودن ولی خب مامانم م ...

ببین ی چیزی بهت بگم دو نفر که هم و دوست داشته باشن بدون خانواده هم میتونن زندگی کنن این نظر منه تاپیک های قبلیم و بخونی متوجه میشی من حتی ب طلاق هم فکر کردم چرا چون مقصر شاید ۸۰ درصد خودم باشم ۲۰ درصد حانواده هان