2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 

آها... احتمال زیاد که پسر داداشت کمبود محبت داره...شایدم توی خونشون خیلی تنش و درگیری بین پدر مادرش دیده . به هر حال همسرتون یه جورایی حق داره که حساس شده.فرض کن یکی از محرم های همسرتون حالا خواهر زادش یا برادرزادش که بزرگ هم هست بیاد بغل شوهرت همچین حرفایی بزنه ،قطع ب یقین شما هم ناراحت میشی گلم 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

شما حتما یکی دو مرتبه سه مرتبه شایدم بارها و بارها لازمه که خیلی محترمانه و جدی به برادرزاده ت گوشزد کنی ، البته یه وقت که کسی نیست بگو عمه جونم عزیزم خوشگلم من خیلی دوستت دارم ولی دیگه ماشاالله بزرگ شدی انتظار دارم بزرگونه رفتار کنی

اگه این حرفت جواب داد که خیلی هم عالی

ولی اگر دیدی حرفت رو نادیده میگیره بهش بگو که شوهرم اعصابش خورد میشه و فلان

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃