2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طور بگم پسر داداشم یه طور خاص دوسم داره شوهرم حساس شده 

عه همین الان ی تاپیک دیدم ک ی مرد بود نوشته بود پسر بردار همسرم عاشقش شده و ناراحت بود

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
میگه دوست دارم بغلت کنم نوازشت کنم کنارت بخوابم سرت رو ناز کنم به خاطر من نمیتونه درس بخونه اگه طوری ...

عزیزم تاپیک شوهرتو دیدم ولی حق با شوهرته پسر داداشت مشگل پیدا کرده تو نوجوانی احساساتش دستش کار داده باید داداشت ببره پیش روانشناس

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
چه طور بگم پسر داداشم یه طور خاص دوسم داره شوهرم حساس شده 

وا پسر داداش که دیگه محرمه آدمه . پناه بر خدا... 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
خواهرهمسر

عجببب 

ببینم توزندگی باهاش صمیمی گرفتی ؟ یا خودش خیلی پر رو هست؟

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
پررو و‌خودخواه ، بگو چی بگم بهش

خب پس کارمون راحت شد .

هیچی دیگه بهش راحت و ریلکس بگو من لباسمو لازم دارم عزیزدلم شما ماشاالله ندار که نیستی یه قطعه طلاتو بفروش لباس بخر. بگو تا کی میخوای از این و اون لباس گدایی کنی(البته به جا گدایی یه چی دیگه بگو) ... بهش بفهمون کارش اشتباهه بگو ما زشت میدونیم کسی از کسی لباس قرض بگیره. بی کلاسیه فلانه... یا توی موقعیت دیگه ای جوری ک روی صحبتت با این ادم باشه بگو بعضیا میشناسم  دلش نمیاد برا خودش لباس بخره و با لباس این و اون پز میده ، عین کلاغ درحال جمع کردن طلا جواهراته..

خب پس کارمون راحت شد . هیچی دیگه بهش راحت و ریلکس بگو من لباسمو لازم دارم عزیزدلم شما ماشاالله ندار ...

نظرت چیه ی بار بذارم تو روش بگم لباسم مث مسواک شخصیه ...حس میکنم اگه بگم تو پولاتو طلا میخری من لباس میخرم میگه مثلا زهرا حسوده

نظرت چیه ی بار بذارم تو روش بگم لباسم مث مسواک شخصیه ...حس میکنم اگه بگم تو پولاتو طلا میخری من لباس ...

آره این حرف بسیار بهتره آفرین 

آره این حرف بسیار بهتره آفرین 

ی سوال دیگه اجی ، اگه خودش لوازم ارایش نخره و تو هر مهمونی ب تو بگه بیا ارایشم کن تو چی میگی ...قبلترش بهت بگه من پول بابت این چیرا حیفم میاد بدم تو ولخرجی 

ی سوال دیگه اجی ، اگه خودش لوازم ارایش نخره و تو هر مهمونی ب تو بگه بیا ارایشم کن تو چی میگی ...قبلت ...

بپیچونش تا دیدی اومد سمتت سریع برو بیرون

یا دفعه بعدی بگو واقعا خستمه حوصله ی خودمم ندارم

خودت رو گاهی به نشنیدن بزن 

دفعه ی دیگش بگو  ببخشید الان خیلی کار دارم..

هر دفعه یه بهونه بیار

دیگه کم کم از سرش میره ... لوازم ارایشتو هم کلا قایم کن و به هیییچ عنوان جلوی اینا شروع به ارایش نکن...

میگه دوست دارم بغلت کنم نوازشت کنم کنارت بخوابم سرت رو ناز کنم به خاطر من نمیتونه درس بخونه اگه طوری ...

عزیزم یعنی اینا رو پسر داداشت بهت میگه؟