2777
2789
دقیقا کاملا درسته و هیچ راه حلی هم نیست چون باید از کودکی آموزش داده بشه

من خودم مادرم و بچه هام در آغاز نوجوانی خیلی نگرانم '' کاش میشد کسایی کا اطلاعات بیشتر دارن بیان و نظر بدن '' حیف که تایپک های اینطوری هیچ وقت پربازدید نمیشه 

خدایا شکرت
من خودم مادرم و بچه هام در آغاز نوجوانی خیلی نگرانم '' کاش میشد کسایی کا اطلاعات بیشتر دارن بیان و ن ...

دقیقا متاسفانه اینجا هر چی مطلب چرت و پرت تر پربازدیدتر واقعا خیلی مطلب خوبی گذاشتید و حرف های خوبی زدید استفاده کردم سپاس

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی زن باید مستقل باشه  حرف بقیه براش بی اهمیت باشه

مستقل بودن واقعا باعث میشه یه خانم‌تحت هر شرایطی زندگی نکنه و زیر بار ظلم‌نره '' موافقم صددرصد

مهم‌نبودن ترف بقیه بستگی داره موضوع '' به فرض یه خانم‌نمیتونه دور از جون بدکاره باشهو بگه حرف بقیه برام مهم‌نیست

خدایا شکرت
مستقل بودن واقعا باعث میشه یه خانم‌تحت هر شرایطی زندگی نکنه و زیر بار ظلم‌نره '' موافقم صددرصد مهم‌ ...

حرف بقیه منظورم اینه که لباس رنگی نمیخوره میگ مردم 

تو چیزای هنجار ن

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
حرف بقیه منظورم اینه که لباس رنگی نمیخوره میگ مردم  تو چیزای هنجار ن

افراط و تفریط متاسفانه  باعث میشه بعضی نگران بی هرزشترین موضوع باشن‌و اصل زندگی غافل

خدایا شکرت