از نظر من مهمه که مرتب تر باشه سنجیده تر حرف بزنه آرام باشه کلا از خانمهای که مردانه رفتار میکنن یا اینکه زن بودن خودشونو دست کم میگیرن خوشم نمیاد اصلا سلیقه من نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آفرین پس اینجا خانواده افراد دخیل هستش و یا دوستانی که باهاشون رفت و آمد داره
اینکه جامعه به سمتی میره که میگن دختر و پسر فرقی ندارن و برابرن رو اشتباه متوجه میشنو میخوان روشنفکرانه عمل کنن '' غافل از اینکه تفاوت جسمی و روحی اجازه نمیده
از نظر من مهمه که مرتب تر باشه سنجیده تر حرف بزنه آرام باشه کلا از خانمهای که مردانه رفتار میکنن یا ...
باید افراد جوانرو آگاه تر کرد نسبت به آسیبی که ممکنه ببینن '' دخترهایی که میخوان اثبات کنن مثل پسرهان '' سیگار میکشنمثل پسرها نمیدونن ظرافتبدن اونها توانشو نداره و لطمه میبینن '' خیلی خوبه که تایپک هایی برای دوست داشته شدنجنسیت راه بیفته
توی این جامعه ی سری خانواده چه خانوم چه آقا محدود هستن و گاهی اوقات با این رفتارها کسی بهشون گیر نمیده چون میگن طرف پرخاش میکنه و یا بددهنی میکنه به خاطر این راحت میشن
آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه
باید افراد جوانرو آگاه تر کرد نسبت به آسیبی که ممکنه ببینن '' دخترهایی که میخوان اثبات کنن مثل پسره ...
حالا جدای از این بحث باید کل جامعه رو آگاه تر کرد از همه نظر متاسفانه کشور مان در گیر شدید فقر فرهنگی و ناآگاهی عظیمی شده و این خیلی بده با فقر فرهنگی خیلی عظیمی رو به رو هستیم