2777
2789

از نظر من مهمه که مرتب تر باشه سنجیده تر حرف بزنه آرام باشه کلا از خانمهای که مردانه رفتار میکنن یا اینکه زن بودن خودشونو دست کم میگیرن خوشم نمیاد اصلا سلیقه من نیست 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
اینکه خودت باشی بله قبوله '' خیلی از خانم ها یا آقایون خودشونن ولی رفتارشون پسندیده جنسیتشون نیست&nb ...

بعضی از آدما خودشون میخوان خوب نباشن دلیلشم وقتی میپرسی میگه که هر چی اینطوری باشیم بهتره کسی جرات نمیکنه چیزی بهمون بگه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه یه  خانم‌به فرض مدل لاتی صحبت میکنه و میگه من این‌مدلیم '' از نظر شما اوکیه  یا یه ...

من که اصلا نمی‌پسندم و بنظرم هم خانم هم آقا باید مطابق جنسیت خودشون رفتار کنن واقعا فرق هست بین خانم و آقا 

آفرین پس اینجا خانواده افراد دخیل هستش و یا دوستانی که باهاشون رفت و آمد داره

اینکه جامعه به سمتی میره که میگن دختر و پسر فرقی ندارن و برابرن  رو اشتباه متوجه میشن‌و میخوان روشنفکرانه عمل کنن '' غافل از اینکه تفاوت جسمی و روحی اجازه نمیده 

خدایا شکرت
اینکه جامعه به سمتی میره که میگن دختر و پسر فرقی ندارن و برابرن  رو اشتباه متوجه میشن‌و میخوان ...

دقیقا کاملا درسته چون جامعه هنوز آمادگی این رو نداره

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
از نظر من مهمه که مرتب تر باشه سنجیده تر حرف بزنه آرام باشه کلا از خانمهای که مردانه رفتار میکنن یا ...

باید افراد جوان‌رو آگاه تر کرد نسبت به آسیبی که ممکنه ببینن '' دخترهایی که میخوان اثبات کنن مثل پسرهان '' سیگار میکشن‌مثل پسرها نمیدونن ظرافت‌بدن اونها توانشو نداره و لطمه میبینن '' خیلی خوبه که تایپک هایی برای دوست داشته شدن‌جنسیت راه بیفته

خدایا شکرت
بعضی از آدما خودشون میخوان خوب نباشن دلیلشم وقتی میپرسی میگه که هر چی اینطوری باشیم بهتره کسی جرات ن ...

خوب نبودن  یه آدم  چطور باعث راحتی میشه

خدایا شکرت
من که اصلا نمی‌پسندم و بنظرم هم خانم هم آقا باید مطابق جنسیت خودشون رفتار کنن واقعا فرق هست بین خانم ...

بولد کردن یا ارزش گذاشتن برای یه جنسیت در جامعه و خانواده میتونه باعثش باشه؟؟

خدایا شکرت
خوب نبودن  یه آدم  چطور باعث راحتی میشه

توی این جامعه ی سری خانواده چه خانوم چه آقا محدود هستن و گاهی اوقات با این رفتارها کسی بهشون گیر نمیده چون میگن طرف پرخاش میکنه و یا بددهنی میکنه به خاطر این راحت میشن 

باید افراد جوان‌رو آگاه تر کرد نسبت به آسیبی که ممکنه ببینن '' دخترهایی که میخوان اثبات کنن مثل پسره ...

حالا جدای از این بحث باید کل جامعه رو آگاه تر کرد از همه نظر متاسفانه کشور مان در گیر شدید فقر فرهنگی و ناآگاهی عظیمی شده و این خیلی بده با فقر فرهنگی خیلی عظیمی رو به رو هستیم 

حالا جدای از این بحث باید کل جامعه رو آگاه تر کرد از همه نظر متاسفانه کشور مان در گیر شدید فقر فرهنگ ...

متاسفانه همینه '' من وقتی پارک‌میرم‌و نوجوانها رو‌میبینم با دقت زیاد میفهمن دخترن یا‌پسر ' انگار هیچ‌کدوم‌از جنسیتشون‌راضی نیستن و بیشتر هم‌دخترن

خدایا شکرت
توی این جامعه ی سری خانواده چه خانوم چه آقا محدود هستن و گاهی اوقات با این رفتارها کسی بهشون گیر نمی ...

محدودیت ویا  آزادی افراطی  هر دو آسیب میزنه '' به اصطلاح با کولی بازی کارشونو میخوان‌پیش ببرن 'ولی نمیدونن چه بلایی سرشون‌میاد مخصوصا خانم ها 

خدایا شکرت
محدودیت ویا  آزادی افراطی  هر دو آسیب میزنه '' به اصطلاح با کولی بازی کارشونو میخوان‌پیش ب ...

دقیقا کاملا درسته و هیچ راه حلی هم نیست چون باید از کودکی آموزش داده بشه