2777
2789
عنوان

سوال

53 بازدید | 7 پست

سلام. بچه ها من یه جا کار می کنم که اصلا حقوق درست نمی ده. یعنی تیکه تیکه می ده و همیشه ام باید حقوقمونو گدایی کنیم ازش. می خوام کارمو عوض کنم. به آگهی کار دیدم که به شرایطم می خوره. به نظرتون اگه بخوام از اینجا که هستم برم چطوری بگم. چون الان اون کمبود نیرو داره. به دفعه بگم نمیام شاید نامردی باشه. چه ترفندی بزنم که نرم دیگه. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترفند نمیخواد بگو من دیگه نمیتونم بیام سرکار نهایت اگه گیر داد که نیرو ندارم بگو دو سه هفته صبر میکنم نیرو پیداکنی بعد میرم

دیگه به من مربوط نیست

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ترفند نمیخواد بگو من دیگه نمیتونم بیام سرکار نهایت اگه گیر داد که نیرو ندارم بگو دو سه هفته صبر میکن ...

ول نمی کنه. همش زنگ و پیام می زنه که بیا. گیر می ده. مثلا یکی از بچه ها از دو ماه پیش به‌ گفته بود که تا همین مهر میاد و دیگه نمیاد. ولی اون جدی نمی گیره و بهش زنگ می زنه می گه بیا. اونم داره میاد 

ول نمی کنه. همش زنگ و پیام می زنه که بیا. گیر می ده. مثلا یکی از بچه ها از دو ماه پیش به‌ گفته بود ک ...

خوب مقصر خودشه که میاد عزیزم

وقتی رو حرفت باشی یا بگی جایی کار پیدا کردم دیگه کاری نمیتونه بکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز