2777
2789

دهنشم بو میده

؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من چهار هفته است عمل کرده ، راضیم خدا رو شکر 

توی بعضی مواقع خوب شدن هم داره ولی به شرط اینکه اصلا نذاری مریض بشه اصلا محیط های آلوده نره ولی به نظرم خیلی  امکان پذیر نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
پسر من چهار هفته است عمل کرده ، راضیم خدا رو شکر  توی بعضی مواقع خوب شدن هم داره ولی به شرط ای ...

پسر شما چند ساله س

بعد عمل میتونست چیزی بخوره و بنوشه؟ من دخترم با یه سرماخوردگی ساده هیچی نخورد که کارش کشید به بیمارستان بخاطر افت قند خون ... موندم به حرف اون دکتر که دارو داد دوماه صبر کنم ... یوقت بخاطر دلسوزی بیشتر آسیب نبینه... نمیدونم بخدا از عمل میترسم

پسر شما چند ساله س بعد عمل میتونست چیزی بخوره و بنوشه؟ من دخترم با یه سرماخوردگی ساده هیچی نخورد که ...

پسر من ۷ سالشه عزیزم 

از ۵ سالگی مرتب مریض میشد همش در حال انتی بیوتیک خوردن بود 

دکتر میگفت صبر کنیم شاید با دارو خوب بشه 

ولی نشد تازه لوزه های جانبی هم بزرگ شدن جوریکه موقع سرماخوردگی کاملا راه گلوش بسته و دردناک میشد 

خر و پف شبانه ، صدای کلفت و تو دماغی حرف زدن هم داشت 

خدا رو شکر دکتر همه رو خارج کرد دوره نقاهت هم دو هفته بود سوپ بستنی ابمیوه کلا وقتی میخورد گلوش آروم میشد و خدا رو شکر راحت گذشت 

خودمم هفت سالگی عمل کردم  

خواهرم صبر کرد گفت شاید خوب بشه آخر نشد ۱۵ سالگی عمل کرد خیلی سختی کشید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بنظرت یه دوره یک ماهه دارو بدم  اگه نشد بعد برم دنبال عمل

بله عزیزم همیشه حراجی باید آخرین تصمیم باشه به نظرم 

ضمنا به حرف یه دکتر هم اکتفا نکنید من سه تا دکتر متخصص بردم و همشون گفتن نیاز به جراحی داره که راضی شدم وگرنه خودمم خیلی ترس و اضطراب داشتم حتی از اسم اتاق عمل وحشت داشتم 

پسر من لوزه داشت و خیلی اذیت میشد دکترا میگفتن که باید عمل بشه ولی بردمش یه دکتر طب سنتی با دارو درمانش کرد واقعا کارش خوب بود خدا خیرش بده شمارشو هم براتون می‌گذارم

09367461816