2777
2789
عنوان

خیلییییییی چاق شدم 😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رژیم خوب 

اگه ورزشم کنی دو سه ماهه ۱۵ کیلو لاغر میکنی 

من دوستام با اینکه وزنشون خیلییی زیادم نبود ولی لاغر شدن 

من خودمم میخوام برم یه ۸ کیلو اضافه دارم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ب منم بگین تروخدا🥺🥺 من امسال کنکوری میشم دیگ اصلا وقتم نمیکنم برم باشگا از طرفیم مامانم میگه رژی ...

چرا جلوی خوردنتو نمیگیری حداقل همون۷۴میمونذی شاید موهات بریزه ولی چون سنت کمه دوستت خراب نمیشه مامانت سنش از سی گذاشت دیگه پوستش کلاژن سازی اونقدر نمیکنه واس همون خراب شد واس موهاتو میتونی پروتیین بخوری برنج  ونون لواش کامل حذف نکن فقط کم کن خوردنشونو

منم بشدت پرخورم و عاشق شیرینیجات تازه آزمایش تیرویید دادم ، فهمیدم کم کاری تیرویید دارم و تیروییدم هم رو 9 بود ، قدم 158وزنم  هفتاد و دو ، ضمنا دوبار هم سزارین کردم ، بشدت بخاطر وزنم افسرده شدم😞

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
اویزون و پوسته ای هست؟ خیلی عمل خطرناکیه کاش بشه نکنی

اره خودمم میترسم ولی چکنم. آویزون وپراز چروک.نافه افتاده.خیلی بدشکله خلاصه.

بنظر شما بالیزر نمیشه یکم درستش کرد؟ زیاد چاق نیست بیشتر مسکلم افتادگیه

چرا جلوی خوردنتو نمیگیری حداقل همون۷۴میمونذی شاید موهات بریزه ولی چون سنت کمه دوستت خراب نمیشه مامان ...

نمیتونم اصلا

مامانم میگه معدت بزرگ شده دیگه هرکار کنی همینه

بیشترم از ناحیه باسن و پا اینا چاقم

وای خیلی بد شدم🥲

راس میگی ینی مشکلی پیش نمیاد رژیم بگیرم

چجوری بگیرم بتونم دووم بیارم

اره خودمم میترسم ولی چکنم. آویزون وپراز چروک.نافه افتاده.خیلی بدشکله خلاصه. بنظر شما بالیزر نمیشه ی ...

فک نکنم عزیزم تاثیرش زیاد باشه

ولی عمل نکن اصلا بنظرم توی لباس ک مشخص نیست 

نمیتونم اصلا مامانم میگه معدت بزرگ شده دیگه هرکار کنی همینه بیشترم از ناحیه باسن و پا اینا چاقم و ...

مامانت راست میگه معدن بزرگ شده  ولی رژیم بگیر جلو خوردنتو بگیره بزرگتر نشه فقط رژیمی نگیر که خیلی تو فشار باشی یه جوری باش که کم کم. کم کتی به دفعه ای نه