2789
عنوان

قدکوتاه

187 بازدید | 20 پست

قدم۱۴۸ دلم میخواد کوتاه تر بشم راهی هست بنظرتون؟

تو کلاسم از همه کوتاه ترم بیرونم میرم پیش میاد رد میشن میگن کوچولو و این حرفا ولی دلم میخواد کوتاه تر بشم نه بخاطر حرف مردم مهم نیست برام ولی ی چیزی ذهنم درگیر کرده دلم میخواد تو همین سنی ک هستم همینجوری بمونم و از بزرگ شدن میترسم

.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@فاقد_نام_مستعار  

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

چند سالته

چرا دوست داری کوتاه تر بشی؟

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
چند سالته مگه؟ من 16 سالگی 150 شدم الان 19 سالمه هنوز 150 موندم

۱۶ سالمه اگ همین طور بمونم عالیه

نمیدونم چرا چند روزه میترسم ازین ک سنم بالاتر بره و قدمم بلند تر شه 

.

۱۶ سالمه اگ همین طور بمونم عالیه نمیدونم چرا چند روزه میترسم ازین ک سنم بالاتر بره و قدمم بلند تر ش ...

منم همسن تو بودم این فکرو داشتم  و الان۲۰ سالم

با قد۱۵۷ آرزومه

قدم۱۶۵ بود

«سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»
چند سالته چرا دوست داری کوتاه تر بشی؟

۱۶ 

نمیدونم ی حس عجیبیه چون همیشه نسبت به بقیه کوتاه تر بودم دلم میخاد همینطوری باشه ولی مامانم میگه یعنی چی بهش گفتم میگه دختر تو دیوونه شدی و میخاست منو ببره دکتر گفتم نمیام

.