2777
2789
عنوان

درد ودل

124 بازدید | 8 پست

چندماه پیش راجع ب نامزدم اخلاقش ومسائلی ک باهم داریم صحبت کردم سعی کردم بخاطر شرایط خانوادگیم کناربیام وهروز میبینم ی اخلاق بد ب بقیه اخلاقاش اضافه میشه چندماهه هی دارم کنارمیام ۵میام نامزدیم خانوادش یبارمنودعوت نکردن وخواهراش مث غریبه بامن رفتارمیکنن چندروز پیش بهم گفت زنگ بزن خواهرام باهاشون حرف بزن!!! درصورتی ک چندماهه انگار ن انگار من عروسشونم منم بهش گفتم همه چیز دوطرفست من حس میکنم نمیخوان بامن ارتباطی داشته باشن منوب عنوان عروس نپذیرفتن، مادرشم چندبار توجمع بهم تیکه انداخت  من ب نامزدم گلایه کردم خیلی خجالت کشیدم توجمع اینکاروکرده تمام حرفایی ک گلایه کردم راجع ب مادروخواهراش همه رو چندبرابر پیازداغشو زیادکرده بهشون گفته وعلنا کینه گرفتن واقعا حس میکنم مث دشمنشون باهام رفتارمیکنن 

🕊✨🤲🏻

نامزدم داره ازشرایطم سواستفاده میکنه ب ضدخودم استفاده میکنه نمیدونم چکارکنم ابروبرام نزاشته پیش خانوادش حالم خیلی بد هرررچی پیشش درد ودل کنم همه روب بقیه میگه چندوقت پیش ازجایی متوجه شدم خانوادش باهام سرسنگین بودن الانم ک علنی وخیلی راحت خواهرش میگ شما ب درد هم نمیخورید دوستدارم جدابشم خیلی باهاش کناراومدم هی روز ب روز داره بدترمیشه 

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقته بحث داریم زنگ زده ب خواهرش تمام مسائل بینمون تمام گلایه هامو گفته روشم گذاشته دقیقا منو کامل تخریب کرد دلم باهاش صاف نمیشه حس خیلی بدی دارم من تواین مدت هی ابروداری کردم هرکس ازم پرسید گفتم نامزدم اونقدرام بدنیس اخه همه ازقبل میدونستن شکاک وعصبی ولی اون ن ابروی منوهمه جابرد خیلی خستم خطموخاموش کردم ازدسش

🕊✨🤲🏻

نامزدی ینی دوره اشنایی این دندون لق رو بکش بنداز دور ک الان راحت تره تا فردا ازدواج کنی جونیت بره و ...

ب من میگ پاشو برو خونه خواهرام باهاشون گرم بگیر!!!!! گفتم نمیرم جایی ک منونمیخوان اومده ایناروبهشون گفته جالبه اوناهم بهشون برخورده درصورتی ک حقیقت چندماه انگارغریبم درصورتی ک تازه فامیلم هستیم

🕊✨🤲🏻